Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 10 timer

Spændt Op til Lir

Prisniveau

Kr. 5.000 - 25.000

Hjemby

Områder

Profil

Om du er til gamle klassikere fra 50'erne eller de nyeste hits du hører i radioen, så bør Spændt op til Lir stå øverst på ønskelisten til din næste fest. Vi spiller alle de gamle klassikere du kender, men med ungt blod og fornyet energi. Derudover har vi et bredt repertoire af nyere 00’er og 10’er musik, som med sikkerhed får hele selskabet ud på dansegulvet!

Kort sagt, garantien for et brag af en fest er 110% med Spændt op til Lir!

Læs mere...

Mere om Spændt Op til Lir

De er unge, de er smukke, de er festglade, og så taler de om sig selv i 3. person!
'Spændt Op til Lir' er 5 super musikalske hoveder, som elsker fest og glade dage. Hvad end du skal holde bryllup, fødselsdag, studentergilde eller hvilken som helst anden festivitas, så tropper vi op med en ordentlig omgang partybangers og sørger for, at dansegulvet ALDRIG bliver tomt! Vi tager vores musik og jeres fest dybt seriøst, så derfor har vi selvfølgelig alt grej med selv. Det eneste vi behøver er en lille smule gulvplads, og en stikkontakt, resten klarer vi. Hvis det ønskes kan vi selvfølgelig også spille rolig musik til middagen og sætte den helt rigtige stemning. Vi glæder os til feste med jer!

Videoklip

Kontakt Spændt Op til Lir

Kontakt Spændt Op til Lir via formularen her, så vil Spændt Op til Lir vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.