Steen Molzen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Steen Molzen

Prisniveau

Kr. 6.000 - 9.000

Hjemby

Områder

Varighed

30-45 minutter

Profil

Stand-up om at tackle omverden med upædagogisk pædagogik.

Steen er uddannet pædagog, men den indre gadedreng har også et ord at skulle have sagt, når Molzen tackler sin omverden med brug af eksempler, som alle kan nikke genkendende til og lære af, hvis man samtidig er klar til tage konsekvenserne.

Forfriskende sjov stand-up med Steen Molzen om at tackle omverdenen med upædagogisk pædagogik der virker - sådan da!

Steen Molzen er en vanvittig sjov oplevelse og et forfriskende modspil til tidens politiske korrekthed. Han er egentlig uddannet pædagog, men den indre gadedreng har også et ord at skulle have sagt, når Molzen tackler sin omverden. Og den kombination har udstyret ham med en logik, der umiddelbart giver mening for ham - men med risiko for bagslag…..

Steen Molzen leverer et vidunderlig morsomt sæt om brugen af upædagogisk pædagogik med eksempler, som alle kan nikke genkendende til og måske lære af, hvis man samtidig er klar til tage konsekvenserne. Fx:
- hvordan man får andre bilister til at holde afstand på motorvejen.
- hvordan man lærer sin søn af tænke sig om, før han poster på Facebook, ved at være en større idiot end ham.
- Og om at lære sin kone, at det ikke er ok at undgå de sorte lakridser i Matadormix, når børnene ikke må pille løg op af kødsovsen.

Glæd dig til stærkt underholdende stand-up med en af branchens grand old men, der har mange latterkramper på samvittigheden og nærmest er blevet en kultfigur blandt både comedyfans og komikere med sine kontante punchlines.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Steen Molzen: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Steen Molzen - lige til UG

Vi fik underholdning for alle pengene, alle mine kollegaer synes han var alletiders og til en god pris.

Anmeldt af Heidi Kock d. 9. juni 2018

Kontakt Steen Molzen

Kontakt Steen Molzen via formularen her, så vil Steen Molzen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.