Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Stefan Wibling

Prisniveau

Kr. 2.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

Spørg kunstneren

Profil

*Semifinalist ved DM i stand-up 2018*
** Optrådt med bl.a. Lasse Rimmer - Mikkel Klint Thorius - Thomas Hartmann**
*** Velegnet til Konfirmationer - Skoler og julefrokoster***
Stefan Wibling, er en fyr af mange ord! På trods hans endnu unge alder på 20 år, har han meget at byde på! Stefan er dygtig til at formidle sig på en meget sjov og underholdene måde. Han har en bestemt energi, der fortæller publikum med det samme, at nu er der show!

Læs mere...

Mere om Stefan Wibling

Stefan Wibling, er en fyr af mange ord! På trods endnu unge alder på 20 år, har han meget at byde på! Stefan er dygtig til at formidle sig på en meget sjov og underholdene måde. Han har en bestemt energi, der fortæller publikum med det samme, at nu er der show!
Han har bevist sit værd mange gange på de danske comedy scener, med over 110 optrædener i 2018, og en semifinale plads ved årets DM i stand-up.
Han er altid frisk på en udfordring og holder sig ikke tilbage!
Han er en upcomming star, som man kan sidde og nyde nu, inden han en dag ender som en af de helt store.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Stefan Wibling: 4,5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Han er ikke til at stå for.....

Stefan er sjov, men han er også i besiddelse af en timing og en varme, som kommer klart til udtryk - selv ved 1. møde. Han er en skøn entertainer og enhver svigermors drøm.

Anmeldt af Christell Moe d. 20. maj 2019
4
1
5

Upcomming star

Mine lattermuskler kom på overarbejde, da jeg oplevede Stefan Wibling til StandUp aften på Værftet i Køge. Stefan brændte igennem med sin charme og et stort glimt i øjet. Hans sans for komik og timing er imponerende i forhold til hans unge alder. Jeg spår Stefan en stor fremtid indenfor StandUp!

Anmeldt af Mai-britt Jønsson d. 18. marts 2019

Kontakt Stefan Wibling

Kontakt Stefan Wibling via formularen her, så vil Stefan Wibling vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.