Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 timer

Stefan Wibling

Prisniveau

Kr. 2.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

Spørg kunstneren - anbefalet mellem 20-30 min.

Profil

⭐️Over 500 shows erfaring
⭐️Professionel og sikker underholdning
⭐️Få et tilbud tilpasset til din fest

Stefan er ung og meget erfaren på en scene, med snart 5 års erfaring i comedy, kan sikre et show der vil underholde gæster i alle aldre! 🤩
Stefan har optrådt til det hele, både Comedy Zoo i KBH, bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, studentergilder, sommerfester og meget andet.

Læs mere...

Mere om Stefan Wibling

Vil du gerne give festen et komisk pust, så er Stefan Wibling den rette, lige meget i hvilken anledning!
Er der fest, er der sjov. Det sjove kan blive leveret professionelt af Stefan, med stor erfaring og sikkerhed fra gentagne jobs, store som små. Stefan er kompetent og sikker en booking, det kan man læse i de anmeldelser på siden, længere nede.

Stefan har været optrådt med mange af de største komikere i landet, Heino Hansen, Torben Chris, Simon Talbot mf. rundt omkring i hele landet. Han har en fantastisk energi og utrolig charmerende på en scene. Han har været med til DM i Stand-up i 2018, der er blevet sendt på TV!

Med over 500 shows bag sig, får du en komiker der forstår at skræddersyge et show der passer til præcis jeres fest. Så giv gæsterne en fantastisk oplevelse og noget at snakke om. 🤪

Send et tilbud i dag og lad roen om et underholdende show falde på plads 🥳

Videoklip

Anmeldelser ( | af Stefan Wibling: 4,7 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser )

5
1
5

Formidabel Underholdning

Jeg havde booket Stefan til min 40 års fødselsdag og allerede ved den indledende kontakt var han serviceminded og god til at rådgive om hvad der passer bedst til sådan en fest som min nu var.
Det var pisse skægt og uden tvivl festens højdepunkt. Jeg vil til hver en tid anbefale andre at booke Stefan og jeg kommer helt sikkert til også selv at gøre det!

Anmeldt af Rene Gregersen d. 9. maj 2022
5
1
5

Fantastisk optræden😃👌

Vi var en meget blandet forsamling til vores julefirmafrokost og Stefan og hans kammerat formåede at få alle i salen med😃👌

Anmeldt af Bianca Olsen d. 27. november 2021

Kontakt Stefan Wibling

Kontakt Stefan Wibling via formularen her, så vil Stefan Wibling vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.