Sticky Fingers

Prisniveau

Kr. 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

3 x 45 minutter

Profil

Skandinaviens førende Rolling Stones tribute

Læs mere...

Mere om Sticky Fingers

Sticky Fingers – The Rolling Stones Tribute

I de seneste 60 år har Rolling Stones været ”The greatest rock’n’roll band in the world” og der er intet der ser ud til, at verden har fået nok. Der er stadig udsolgt til alle koncerter med verdens største rockband.

Selvfølgelig skal I ikke snydes for at komme helt tæt på musikken af Rolling Stones. Sticky Fingers er det næstbedste, lige efter mestrene selv. Alle nydere af rock’n’ roll kan godt glæde sig.

Sticky Fingers har igennem en lang årrække henrykket, såvel hardcore Stones-fans, som folk der bare sætter pris på god rockmusik. Sticky Fingers har optrådt på både små og store scener i hele Danmark og Skandinavien. Bandet tæller 6 musikere, flankeret af Oliver Steffensen. Vi lover en oplevelse for både øjne og ører.

Gennem stor kærlighed og respekt for Rolling Stones og for deres originalmateriale, skaber Sticky Fingers en autentisk og medrivende musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige.

It’s only rock’n’roll, but we like it – glæd Jer, det gør vi.

Kontakt Sticky Fingers

Kontakt Sticky Fingers via formularen her, så vil Sticky Fingers vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.