Stomp4Fun

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Stomp4Fun

Prisniveau

Kr. 3.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

10-180 min. (50 min. er mest almindeligt)

Profil

Stomp4Fun laver Danmarks sjoveste STOMP workshops for alle!

Oplev, hvor sjovt, afslappende og samtidig kraftfuldt og energigivende det er at spille STOMP sammen med venner, familie, kolleger og hvem som helst.

Vores Stomp4Fun workshop er den mest bookede workshop og et gennemført koncept gennem 18 år. Vi bruger vores krop og hverdagsting til at lave et swingende stomp show, hvor vi kombinerer lette men fede rytmer med lidt koreografi/bevægelser. Alle bliver aktiveret, alle deltager og alle kan gøre det! Vi tager alt stomp grej med vi skal bruge: spande, baljer, flasker, gryder, stegepander, etc. Det drejer sig om fællesskab, samspil, opnå en fælles groove og til at ryste folk sammen. Altsammen blandet med en masse sjov!

Perfekt til firmafester, personaledage, møder, seminarer, fødseldage, polterabend, konfirmationer, julefrokoster og alle andre begivenheder og events. Vi kommer ud til firmaer, konferencer, teambuilding events, private fester, skoler, klubber, uddannelsesinstitutioner, foreninger, osv.

Du er meget velkommen til at få en dialog om muligheder til præcis dit event.

Se videoen for at få et godt indtryk.

Videoklip


Kontakt Stomp4Fun

Kontakt Stomp4Fun via formularen her, så vil Stomp4Fun vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.