Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 7 dage

SYNG MED Frank Clifforth

Prisniveau

Kr. 3.500 - 7.500

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale

Profil

Frank Clifforth blev landskendt, da han deltog i X- Factor i 2016. Nu tager han rundt i Danmark med sit positive sind og spiller pop-up koncerter, spiller til fester og holder foredrag.

I marts 2019 lukkede samfundet i Danmark ned, da den nye Corona-virus var kommet til landet. Alle var vi sendt hjem og havde nu kun vores nære familie og TV’et med genudsendelser. Det var her idéen til SYNG MED Frank Clifforth opstod

Læs mere...

Mere om SYNG MED Frank Clifforth

Med sit anlæg under armen stillede Frank sig op på den lokale legeplads Randalsparken i Fredericia for at skabe glæde og sammenhold i én for mange svær tid. Beboerne i området kom ud på deres altaner, ned på legepladsen og stod med god afstand til hinanden og nød musikken. For det er det der stadig er formålet med SYNG MED, at skabe glæde, positivitet og sprede den gode stemning.

Husk at du kan booke SYNG MED Frank Clifforth netop dit arrangement, vi deltager gerne i alt fra bisættelser/begravelser, bryllupper, fødselsdage, konfirmationer og du kan selv fortsætte listen

Kontakt SYNG MED Frank Clifforth

Kontakt SYNG MED Frank Clifforth via formularen her, så vil SYNG MED Frank Clifforth vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.