Syng med! - musikalsk teambuilding

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Syng med! - musikalsk teambuilding

Prisniveau

Kr. 3.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

30-60 min

Profil

Masser af sang, energi, glæde og fællesskab, og alle kan være med!
Giv dine kolleger eller gæster et boost med musik og sang. På arbejdspladsen, til fødselsdagen, polterabend, julefrokosten, sommerfesten eller præcis dit arrangement.
Fællesskabet er i fokus til et event med fællessang og kor. Det er enkle sange, klap og rytmer, der giver smil på læben, når stemmer løftes i flok, og der på kort tid skabes musik i rummet. Vigtigst er at alle kan være med!

Med over 500 teambuilding og sang/korevents i ryggen, er jeg klar til at give dig og dine gæster eller kolleger en oplevelse fyldt med smittende energi. Mit navn er Heidi Bisgaard, er uddannet sanger og korleder fra Det Jyske Musikkonservatorium, og jeg har gennem de sidste 15 år delt min passion for musik, sang og kor ud i hele Danmark.

Hvorfor?
Musikalsk teambuilding handler om at have det sjovt på en anderledes måde sammen med sine kolleger, venner eller gæster. At blive udfordret og at styrke fællesskabet gennem musik og sang. Deltagerne får en oplevelse af masser af aktivitet, glæde og energi.

Hvordan?
Til et event med musikalsk teambuilding starter vi helt fra bunden, og så bygger vi det op i et niveau, hvor alle kan være med, og hvor der er plads til at være den, man er. Enkle sange, klap og sjove rytmer, der giver smil på læben og masser af aktivitet og glæde i rummet.

Hvornår?
Musikalsk teambuilding kan være med små grupper på 8-10 personer og helt op til flere hundrede mennesker på én gang. Udgangspunktet er, at vi alle kan synge, og det er fantastisk at opleve fællesskabet i at synge sammen. Der er masser af muligheder, og jeg kan tilpasse det til netop din anledning – firmafest, sommerfest, julefrokost, temadag eller privatfest (fødselsdag, konfirmation osv.).

Jeg vil glæde mig til at synge dit næste arrangement!

"Tak for et herligt arrangement, der både gav os hæse stemmer og skabte en fantastisk stemning."
Søren Pape Poulsen, Justitsminister – efter teambuilding med Regeringen, 21. maj 2017

"Det var simpelthen så fedt, jeg er helt oppe at køre stadigvæk."
Rikke Holm Kristiansen, teamleder – Krifa Herning

Heidi Bisgaard var en succes ud over alle grænser. Hun kom som sendt fra Himlen, dygtig og engageret som bare det… Selv skeptikerne måtte overgive sig
Tak fordi vi ”fik” hende 🙂
Venlig hilsen Hanne Larsen – CSV Kolding

"Heidi har super energi og fik virkelig sat gang i en fest! Så meget positiv oplevelse."
Katrine Brusgaard – Clear Channel Danmark A/S

Videoklip


Anmeldelser ( | af Syng med! - musikalsk teambuilding: 5,0 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser )

5
1
5

Super god energi, gode sange og en sjov oplevelse ☺️

Heidi kom ind med med god energi og fik alle med😊 Det var sjovt og hyggeligt at synge sammen, og det var muligt for hver og en at være med, og det var en fed måde at have lidt teambuilding på, hvor vi i fællesskab fik presset vores komfortzone 😊

Anmeldt af May-Britt Jacobsen d. 5. november 2023
5
1
5

Fed energi

Vi havde en time med fed energi og højt humør. Man bliver glad af at synge, og Heidi får alle med, om man kan synge eller ej. Vi havde en fest som stadig refereres til. Skøn oplevelse.

Anmeldt af Bettina Lund-Nielsen d. 21. september 2023

Kontakt Syng med! - musikalsk teambuilding

Kontakt Syng med! - musikalsk teambuilding via formularen her, så vil Syng med! - musikalsk teambuilding vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.