Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Syngepigen Charlotte

Prisniveau

Kr. 4.500 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

Typisk 30-60 min. eller efter ønske

Profil

Festlig, elegant og charmerende underholdning med kant og kurver. Et show man bliver høj af uanset om man er lille eller stor.

Læs mere...

Mere om Syngepigen Charlotte

Oplev en ægte syngepige til din fest når Charlotte optræder med sange, viser, potpourrier og pikanterier, der matcher lige præcis dit publikum. Med mere end 20 års erfaring i showbizz, skaber Charlotte lige præcis den stemning I ønsker til familiefesten, julefrokosten, firmaskovturen eller anden lejlighed. Enhver fest som gæsterne skal huske med smil langt ind fremtiden.
Hele selskabet vil få lejlighed til at synge med på de kendte viser og sange man bare bliver i godt humør af. Og grin bliver der nok af. Charlotte optræder til barnedåb, konfirmation, bryllup, guldbryllup og skilsmisser (halv pris!)
Showet anbefales med Charlottes egen pianist, som også kan bookes til at spille til hele festen.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Syngepigen Charlotte: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Prikken over festen 😊

Charlotte har været sød hele vejen igennem hvor vi har snakket i en måneds tidog hold nu op, der bliver givet tid til af få alt med.
På selve dagen gik alt over forventning havde en mormor med julelys i øjnene fra start til slut. Charlotte formår både af sætte gang i sang og sjove bemærkninger, skal vi bruge underholdning igen ved vi hvem vi skal bruge... Hun kan kun anbefales 😊

Anmeldt af Nadia Larsen d. 30. april 2019
5
1
5

Dejlig levende kvinde med en god situationsfornemmelse.

Charlotte satte prikken over i et på en vellykket 80 års fødselsdag.

Anmeldt af Tom Ferslev Jakobsen d. 28. januar 2019

Kontakt Syngepigen Charlotte

Kontakt Syngepigen Charlotte via formularen her, så vil Syngepigen Charlotte vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.