Syngepigen Charlotte

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 9 timer

Syngepigen Charlotte

Prisniveau

Kr. 4.500 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

Typisk 30-60 min. eller efter ønske

Profil

Festlig, elegant og charmerende underholdning med kant og kurver. Et show man bliver høj af uanset om man er lille eller stor.

Oplev en ægte syngepige til din fest når Charlotte optræder med sange, viser, potpourrier og pikanterier, der matcher lige præcis dit publikum. Med mere end 20 års erfaring i showbizz, skaber Charlotte lige præcis den stemning I ønsker til familiefesten, julefrokosten, firmaskovturen eller anden lejlighed. Enhver fest som gæsterne skal huske med smil langt ind fremtiden.
Hele selskabet vil få lejlighed til at synge med på de kendte viser og sange man bare bliver i godt humør af. Og grin bliver der nok af. Charlotte optræder til barnedåb, konfirmation, bryllup, guldbryllup og skilsmisser (halv pris!)
Showet anbefales med Charlottes egen pianist, som også kan bookes til at spille til hele festen.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Syngepigen Charlotte: 4,8 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser )

5
1
5

En stor oplevelse

Charlotte kom og optrådte for mig som en gave til min søster der holdt 80 års fødselsdagsfest i lørdags den 6/8-22. Det var en fantastisk oplevelse, vi kunne slet ikke få armene ned, alle i selskabet var helt oppe og ringe, havde aldrig oplevet så flot et show, den aften vil der blive talt meget længe om. Flere har allerede sendt sms'er og udtrykt deres begejstring. En fest vi aldrig vil glemme, vi var et meget blandet selskab aldersmæssig.

Anmeldt af Birgit Andersen d. 7. august 2022
5
1
5

Fantastisk

Super godt show.

Anmeldt af Karen Thorp d. 31. juli 2022

Kontakt Syngepigen Charlotte

Kontakt Syngepigen Charlotte via formularen her, så vil Syngepigen Charlotte vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.