The Wannabeats

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

The Wannabeats

Prisniveau

Kr. 20.000 - 60.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 time - 3 timer

Profil

The Wannabeats er et af de bedste partybands i Danmark. Det er til dig der nægter at gå på kompromis med noget som helst til din fest eller event.

Bandet består af top profesionelle musikere, der allesammen har spillet for flere anderkendte danske og udenlandske kunstnere. Her kan blandt andet nævnes Andreas Odbjerg, Gnags, Sanne Salomonsen, Jacob Dinesen og mange flere.

The Wannabeats spiller til alt fra de store firmaevents, halballer, julefrokoster, gymnasie- og universitetsfester, efterskole- og højskolefester, bryllupper og alt der minder om.

The Wannabeats leverer hele pakken. I samarbejde med et professionelt lyd- og lysfirma er du garanteret en fest, hvor alt spiller. Vi kan skræddersy pakken, så den passer til lige præcis din fest eller event.

Når I har booket os, er det eneste I skal tænke på hvilken farve kjole eller hvilke dansesko I skal have på, når I skal give den gas på dansegulvet og fyre den af til de fedeste hits fra 80'erne, 90'erne, 00'erne og de helt nye radiohits!

Book os før din nabo!

Kontakt The Wannabeats

Kontakt The Wannabeats via formularen her, så vil The Wannabeats vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.