The Works

Prisniveau

Kr. 16.000 - 24.000

Hjemby

Områder

Varighed

Typisk 2 x 60 min. (evt. 3 x 45 min.)

Profil

The Works spiller rigtig god gammeldags 50’er og 60’er Rock ’n’ Roll. Stilen er fra dengang tøjet var syntetisk, musikken var ægte og ikke omvendt. Med The Works får man Real Rock ’n’ Roll med gamle instrumenter, tyndt slips og fedtet hår!

The Works blev dannet, da Nils Malmros skulle bruge et autentisk og velspillende Rock ’n’ Roll orkester til filmen Kærestesorger. Det blev så stor en succes, at musikerne blev enige om at fortsætte samarbejde. The Works var således en realitet.

Læs mere...

Mere om The Works

Bandet udkom med albummet ”I Gotta Know” i august 2020. Michelle Birkballe og den danske Rock n’ Roll legende Rock Nalle, er gæster på det helstøbte album, med halvt egne- og halvt covernumre. Alt er indspillet live i studiet, for netop at beholde den rigtige energi og stemning i musikken.

The Works er et liveband med mange jobs i baggagen. Sammenspillet er unikt og bandet har sit helt eget swing med rødderne dybt begravet i den Amerikanske Rock n’ Roll- og Rootsmusik. Med hæsblæsende soloer på el-guitar, saxofon, får man Hammond orgel og alt det andet serveret på en måde, så man ikke kan undgå at blive revet med. Der spilles på instrumenter fra 50’erne og 60’erne for at få den helt rigtige sound. Udover sange fra albummet er der også plads til udødelige klassikere af: Little Richard, Chuck Berry og Jerry Lee Lewis m.fl. når bandet spiller live.

Videoklip

Kontakt The Works

Kontakt The Works via formularen her, så vil The Works vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.