The Works

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

The Works

Prisniveau

Kr. 16.000 - 24.000

Hjemby

Områder

Varighed

Typisk 2 x 60 min. (evt. 3 x 45 min.)

Profil

The Works er et liveband med mange jobs i baggagen. Sammenspillet er unikt og bandet har sit helt eget swing med rødderne dybt begravet i den Amerikanske Rock n’ Roll- og Rootsmusik. Med hæsblæsende soloer på el-guitar, saxofon, får man Hammond orgel og alt det andet serveret på en måde, så man ikke kan undgå at blive revet med.
Udover egne sange fra albummet ”I Gotta Know”, er der også plads til udødelige klassikere af: Little Richard, Chuck Berry og Jerry Lee Lewis, når bandet spiller live.

Bandet udkom med albummet ”I Gotta Know” i august 2020. Michelle Birkballe og den danske Rock n’ Roll legende Rock Nalle, er gæster på det helstøbte album, med halvt egne- og halvt covernumre. Alt er indspillet live i studiet, for netop at beholde den rigtige energi og stemning i musikken.

Musikafspiller

  1. 00:00 I Gotta Know
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBa2hYIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--cc5d9a471d1a29f6da2fb8ff215d9fee5bb57b46/I%20Gotta%20Know%201.mp3?5728806

Videoklip


Anmeldelser ( | af The Works: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Helt formidabelt

The Works spillede uimodståelig dansemusik, som nødvendiggjorde, at dansegulvet flere gange måtte udvides. Størstedelen af gæsterne var over 70 år, men de opførte sig i vid udstrækning som euforiske teenagere på dansegulvet. Lydniveauet var afpasset fint efter lokalets størrelse, og der var ikke en masse helt overflødig lysshow og røg og pjat, som andre benytter sig af. Endelig var det helt åbenlyst, at bandet havde det sjovt også med deres fine sceneoptræden. Vi kan meget varmt anbefale the Works - og ja, det er noget dyrere end meget af det andet på markedet, men det er rigeligt pengene værd. Tak fil The Works

Anmeldt af Flemming Larsen d. 14. maj 2024

Kontakt The Works

Kontakt The Works via formularen her, så vil The Works vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.