Thea Adolph Jensen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 7 timer

Thea Adolph Jensen

Prisniveau

Kr. 2.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

Aftales

Profil

Sangerinde til bryllup, konfirmation, begravelse, barnedåb, fødselsdag, reception, stuekoncert og andet. Med eller uden akkompagnement.

Jeg lægger stor kærlighed i hver eneste tone og ord, som jeg sætter en ære i at fremføre til netop jeres begivenhed.

Jeg tilbyder et bredt repertoire af både pop, vise/folk, musical og klassisk musik, lige efter jeres ønske. Jeg tager gerne en dygtig pianist eller guitarist med, men jeg har også gode erfaringer med acapella optrædener.

Jeg studerer musik på MGK (musikalsk grundkursus) i Kolding med hovedfag i klassisk sang. Derudover arbejder jeg som solistisk kirkesanger i flere af Koldings kirker, samt har bred erfaring med at synge til private arrangementer.

Jeg tilbyder en særlig og unik musikoplevelse med stor nærvær og indlevelse.

Musikafspiller

  1. 00:00 Har Døden taget noget fra dig så giv ...
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBanVDIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--e7028b3eb66e57093592b9312c79d1ccff0b6580/har_d%C3%83%C2%B8den_ejvind.mp3?5722836

Videoklip


Anmeldelser ( | af Thea Adolph Jensen: 5,0 ud af 5 baseret på 15 anmeldelser )

5
1
5

Magisk

Thea sang så smukt til vores bryllup, gæsterne var rørte og roste hende. Og snakkede meget om det efterfølgende. Thea var meget professionel og hurtig til at svare. Vi kunne ikke have ønsket os nogen bedre sanger til vores bryllup 😊

Anmeldt af Camilla Aaskov hansen d. 26. maj 2024
5
1
5

Fantastisk præstation til Bryllup

Ifm. vores bryllup havde jeg valgt at inkludere tre sange i min tale, der skulle sætte ord på min og min bruds tid sammen og min kærlighed til hende.
Dette havde jeg talt med Thea om, samt hvilke type “fortolkning/udgave” af sangene jeg gerne ville have. Thea og hendes pianist, Kaare, gjorde det helt fantastisk og alle gæster har rost dem til skyerne. Mange tak for give os et minde for livet. Det var meget meget smukt.

Anmeldt af Gorm Riisager Rabølle d. 20. maj 2024

Kontakt Thea Adolph Jensen

Kontakt Thea Adolph Jensen via formularen her, så vil Thea Adolph Jensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.