The Beat

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

The Beat

Prisniveau

Kr. 12.500 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

Standard 2 x 50 minutter / alternativt 3 x 50 minutter / efter aftale

Profil

Vi er et rutineret og sammenspillet band, der spiller op til både små og store fester. Med udgangspunkt i de største og de bedste dansehits fra de sidste fem årtier, og plads til musikalske afstikkere efter arrangørens ønsker. Vi håndterer din henvendelse og dit arrangement professionelt fra den første kontakt er etableret, til den sidste sang er sunget.

Læs mere...

Mere om The Beat

Vores hjerter banker for den gode, glade dansemusik!

Når The Beat spiller op til fest, er det med et repertoire hentet fra de sidste fem årtiers musik og altid med en sætliste, sammensat med udgangspunkt i målgruppen for de gæster, som skal fylde dansegulvet. Naturligvis med plads til små, musikalske overraskelser. Vi er rutinerede og godt sammenspillede, med geografisk udgangspunkt i og omkring Århus, hvor du som arrangør altid er velkommen til at kigge forbi vores øvelokale, for at sikre dig, at kvaliteten er så høj, som du gerne vil have den. Det hele lyder bare bedre "live". Musikken serverer vi for jer i en lækker indpakning, med et velproduceret lysshow, der kan tilpasses de fysiske rammer.

Vi spiller med en komplet 5-mands besætning (vokal, guitar & kor, bas, trommer & tangenter) i hele landet og til alle arrangementer, hvor der skal sættes gang i dansegulvet og hvor vi er sikre på, at vi kan levere varen: til firmafesten, brylluppet, fredagsbaren, højskolefesten, byfesten, julefrokosten, fødselsdagen, festivalen, etc..

Når The Beat er i byen, er der ingen, som går tidligt hjem!

Videoklip

Anmeldelser ( | af The Beat: 5,0 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser )

5
1
5

Professionelt band med super energi

The Beat spillede til vores bryllup og var med til at skabe en kanon fest i Sønderjylland. Folk dansede hele natten. Bandet var med til at skabe en fantastisk stemning med deres gode energi, velkendte sange (pop/rock klassikere) - og høje musikalske niveau. De var fleksible med tidsplanen og lokationen. Vi kan varmt anbefale dem til en festlig danseaften.

Anmeldt af Artur B. d. 29. august 2021
5
1
5

De skabte festen i festen!!

The Beat spillede til vores bryllup efter maden og ud på natten. Udover at de lød godt, sang godt og spillede godt, så formåede de også at skabe en fantastisk stemning, så folk fik lyst til danse.
Selv når der lige var en naturlig pause i danseriet holdte de festen kørende, så pauserne nok blev en del kortere end ellers. Derudover gav de den fuld gas fra start til slut og lidt til.
Hele planlægningen op til brylluppet gik også rigtig godt. Der var god og hurtig korrespondance - og de sørgede for, at man som værter ikke skulle tænke på noget som helst hverken op til, under eller efter festen. De havde bare styr på hele!
Så kæmpe ros herfra og masser af ros fra alle vores gæster også!! De får vores varmeste anbefalinger!

Anmeldt af Dina Rasch d. 11. september 2019

Kontakt The Beat

Kontakt The Beat via formularen her, så vil The Beat vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Blame it on the Boogie / Shame Shame ...
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBa1FHIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--ed175de1e2c9a8aee7ad06d55c908607e3c40ca0/The_Beat_demo_MP3.mp3