Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

The Beat

Prisniveau

Kr. 12.500 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

Standard 2 x 50 minutter / alternativt 3 x 50 minutter / efter aftale

Profil

Vi er et rutineret og sammenspillet band, der spiller op til både små og store fester. Med udgangspunkt i de største og de bedste dansehits fra de sidste fem årtier, og plads til musikalske afstikkere efter arrangørens ønsker. Vi håndterer din henvendelse og dit arrangement professionelt fra den første kontakt er etableret, til den sidste sang er sunget.

Læs mere...

Mere om The Beat

Vores hjerter banker for den gode, glade dansemusik!

Når The Beat spiller op til fest, er det med et repertoire hentet fra de sidste fem årtiers musik og altid med en sætliste, sammensat med udgangspunkt i målgruppen for de gæster, som skal fylde dansegulvet. Naturligvis med plads til små, musikalske overraskelser. Vi er rutinerede og godt sammenspillede, med geografisk udgangspunkt i og omkring Århus, hvor du som arrangør altid er velkommen til at kigge forbi vores øvelokale, for at sikre dig, at kvaliteten er så høj, som du gerne vil have den. Det hele lyder bare bedre "live". Musikken serverer vi for jer i en lækker indpakning, med et velproduceret lysshow, der kan tilpasses de fysiske rammer.

Vi spiller med en komplet 5-mands besætning (vokal, guitar & kor, bas, trommer & tangenter) i hele landet og til alle arrangementer, hvor der skal sættes gang i dansegulvet og hvor vi er sikre på, at vi kan levere varen: til firmafesten, brylluppet, fredagsbaren, højskolefesten, byfesten, julefrokosten, fødselsdagen, festivalen, etc..

Når The Beat er i byen, er der ingen, som går tidligt hjem!

Videoklip

Anmeldelser ( | af The Beat: 5,0 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk band, der laver en fest

Vi bookede The Beat til vores bryllup, og de var med til at skabe en fantastisk fest, hvor der konstant var gang i dansen. De spiller med en super energi, mærker lynhurtigt, hvad der fungerer, og leverer både musik og stemning, så man bare ikke kan sidde stille. 5 af 5 stjerner fra os.

Anmeldt af Henrik Birn d. 30. september 2018
5
1
5

Et brag af en optræden

The Beat spillede til vores Sølvbryllup. De var med til at skabe en festlig stemning, hvor man bare måtte ud og svinge stængerne på dansegulvet til både nye og gamle pop/rock-klassikere.

Den musikalske kvalitet (både musik og sang) var helt i top og vi fik mange roser til musikken fra de deltagende gæster.

Anmeldt af Peter Lind Damkjær d. 18. september 2018

Kontakt The Beat

Kontakt The Beat via formularen her, så vil The Beat vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.