The Beat

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 8 timer

The Beat

Prisniveau

Kr. 12.500 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

Standard 2 x 50 minutter / alternativt 3 x 50 minutter / efter aftale

Profil

Vi er et rutineret og sammenspillet band, der spiller op til både små og store fester. Med udgangspunkt i de største og de bedste dansehits fra de sidste fem årtier, og plads til musikalske afstikkere efter arrangørens ønsker. Vi håndterer din henvendelse og dit arrangement professionelt fra den første kontakt er etableret, til den sidste sang er sunget.

Vores hjerter banker for den gode, glade dansemusik!

Når The Beat spiller op til fest, er det med et repertoire hentet fra de sidste fem årtiers musik og altid med en sætliste, sammensat med udgangspunkt i målgruppen for de gæster, som skal fylde dansegulvet. Naturligvis med plads til små, musikalske overraskelser. Vi er rutinerede og godt sammenspillede, med geografisk udgangspunkt i og omkring Århus, hvor du som arrangør altid er velkommen til at kigge forbi vores øvelokale, for at sikre dig, at kvaliteten er så høj, som du gerne vil have den. Det hele lyder bare bedre "live". Musikken serverer vi for jer i en lækker indpakning, med et velproduceret lysshow, der kan tilpasses de fysiske rammer.

Vi spiller med en komplet 5-mands besætning (vokal, guitar & kor, bas, trommer & tangenter) i hele landet og til alle arrangementer, hvor der skal sættes gang i dansegulvet og hvor vi er sikre på, at vi kan levere varen: til firmafesten, brylluppet, fredagsbaren, højskolefesten, byfesten, julefrokosten, fødselsdagen, festivalen, etc..

Når The Beat er i byen, er der ingen, som går tidligt hjem!

Musikafspiller

  1. 00:00 Blame it on the Boogie / Shame Shame ...
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBa1FHIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--d82c5fea0bc740c5e8737b50cfb65605fed24120/The_Beat_demo_MP3.mp3?5730865

Videoklip


Anmeldelser ( | af The Beat: 5,0 ud af 5 baseret på 9 anmeldelser )

5
1
5

Det fedeste party band

Vi havde "The Beat" til at spille for os i lørdags til vores firma julefrokost, og hold da op, hvor er de bare gode. De får de bedste anbefalinger herfra.

Anmeldt af Marianne Espersen d. 6. december 2023
5
1
5

The Beat spillede hele bryllupsselskabet op til dans!

The Beat gik på efter brudevalsen, og fra første sang var dansegulvet fyldt. The Beat sørgede for at musikken lokkede både unge og ældre til dansegulvet og det var fantastisk at se. Vi glædede os meget til at The Beat skulle spille dansegulvet op og det gjorde de uden tvivl. Vi havde familie, vi aldrig har set på dansegulvet, som skulle have en sving om eller to. The Beat leverede både lysshow og fantastisk lyd til en festlig aften, men også en energi ud over vores forventning, som bare gav endnu mere lyst til at skråle og danse med. The Beat lignede nogen, der elskede at være der og spille op, og det smittede super meget af!
Vi har fået et hav af positive tilbagemeldinger på The beat både under deres optræden men også efterfølgende, og flere ønskede også navnet til fremtidigt brug.
Desuden var The Beat super nemme at kommunikere med ifm. booking og planlægning. The Beat havde direkte kontakt med festlokalets bestyrer, hvilket gjorde det super nemt for os, og da vi havde enkelte spørgsmål, fik vi hurtigt svar pr. mail.
Hvis I vil sikres en festlig aften, med god energi, dygtige musikere og sangere og nogen der kan spille ethvert dansegulv op, skal I ikke tøve med at booke The Beat.
Hvis vi skal holde et sådan arrangement igen en dag, vil vi klart booke The Beat igen.
Tusind tak til jer.

Anmeldt af Louise Greiff d. 24. august 2023

Kontakt The Beat

Kontakt The Beat via formularen her, så vil The Beat vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.