Det Flyvende Tæppe

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Det Flyvende Tæppe

Prisniveau

Kr. 8.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-6 timer

Profil

Fantastisk farverigt orkester, som mestrer alt lige fra funk, blues og rock til disco, 80'er og moderne pop med rutineret og professionel live-performance.

Det Flyvende Tæppe er musikalsk set et yderst alsidigt festorkester. Når musikken klinger kan publikum opleve alt lige fra gamle, fede blues- og rockklassikere med drive og overlegent solospil fra både guitar og distorted hammondorgel, samt disco, funk og de allernyeste, moderne popnumre fra både ind- og udland - alt sammen leveret med selvsikker og farverig live-performance.
Med vores enormt brede repertoire, er der rig mulighed for hver eneste arrangør, at få lige præcis den form for musik, som ønskes til det pågældende arrangement.
Med et så rutineret orkester, flot lys, god lyd og en altid positiv udstråling, er det 100% sikkert, at Det Flyvende Tæppe vil passe perfekt til ethvert festligt arrangement og virkelig sætte fut under dansegulvet!

Kontakt Det Flyvende Tæppe

Kontakt Det Flyvende Tæppe via formularen her, så vil Det Flyvende Tæppe vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.