Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Thomas C. Krohn

Prisniveau

Kr. 3.500 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

2x45 minutter eller efter aftale

Profil

SPÆNDENDE FORFATTERFOREDRAG, HVOR FIKTION MØDER VIRKELIGHEDEN

Forfatter tilbyder spændende og underholdende foredrag med et aktuelt fagligt fokus.

Læs mere...

Mere om Thomas C. Krohn

Foredragene er underholdende og lærerige, og jeg tager altid udgangspunkt i mine erfaringer som forsker og biolog, samt fra den viden jeg har indsamlet i forbindelse med research på mine krimier.

Mine bøger bruger en blanding af fiktion blandet med historiske og faglige fakta, hvor handling og plot er bygget op om et realistisk scenarie.

Både mine bøger og foredrag er opbygget om idéen ’Tænk nu hvis…’

Derfor tager alle mine foredrag udgangspunkt i grænseområdet mellem fiktion og fakta.

Efter et foredrag vil I kunne se tilbage på et par underholdende, men også lærerige timer, hvor jeg har gjort mit bedste som foredragsholder for at levere engagement og præsenteret et fagligt emne på en populærvidenskabelig måde, så alle har kunnet følge med.

MØD EN PSYKOPAT
Du kender godt en psykopat, når du ser en, og de fleste mennesker kommer tæt på en psykopat en eller flere gange i livet.

Men hvorfor er en psykopat på en gang skræmmende og alligevel tiltrækkende?

Med baggrund i min psykologiske thriller ’Med alle midler’ stiller jeg skarpt på psykopatens natur og psykopati. I foredraget bliver du taget med helt ind under huden på psykopaten og bliver præsenteret for eksempler fra den virkelige verden, så du får en forståelse for, hvordan en psykopat tænker og handler. Og ikke mindst, hvorfor de gør, som de gør.

SKAL DU FRYGTE DEN NÆSTE PANDEMI?
En pandemi er med coronavirussen skyllet over verden, men heldigvis i en form, som ikke er dødbringende i stor stil, og som kan kontrolleres med forskellige tiltag.

Udbruddet med coronavirus har været en god generalprøve på, hvad der kan vente os, når en mere alvorlig pandemi rammer verden. For det er ikke er spørgsmål om hvis, men hvornår.

Bliv klogere på, hvad en pandemi er, og om du skal frygte pandemier i fremtiden og ikke mindst, hvordan vi beskytter os mod en fremtidig pandemi? Hvad har vi lært af coronavirus og Covid-19?

NÅR BIOLOGIEN DRÆBER
Biologiske våben er ikke en ny ting. Men i takt med at den bioteknologiske udvikling går hurtigere og hurtigere, og udstyr dermed bliver billigere og nemmere at bruge, er risikoen blevet større for, at en terrororganisation udvikler biologiske våben.

Biologiske våben har den egenskab, at selv i uhyre små mængder er de ekstremt dødelige, og de kan nemt spredes i omgivelserne og ramme en stor gruppe af personer. I de forkerte hænder kan biologiske kampstoffer dermed hurtigt blive til et dødeligt og meget ubehageligt våben, som kan bruges til terror.

Med udgangspunkt i min krimiserie om videnskabsmanden Jacob Detlev fortæller jeg i foredraget om den historiske brug af biologiske våben, og hvordan udviklingen har været drevet af teknologiske fremskridt, som har helt andre formål.

FORFATTERBLOD
Med udgangspunkt i mit eget forfatterskab og min egen livshistorie, vil jeg i foredraget kigge tilbage i generne og sætte fokus på nogle af de forfattere, som har præget familiens stamtræ, nemlig Johan Krohn og Svend Fleuron. Jeg kommer med fortællinger og anekdoter fra begge forfatteres spændende og utraditionelle karriere.

Derefter sætter jeg fokus på mit eget forfatterskab i foredraget.

Hvordan har jeg selv lært håndværket ”at skrive en bog”, og hvordan kommer man i gang med sådan et projekt. Hvad er drivkraften, og hvordan finder man tiden til det? Hvad vil jeg gerne opnå med mine bøger? Hvad er mit budskab til dig som læser?

DET SIGER PUBLIKUM:
Hos Hillerød Rotary havde vi fornøjelsen at høre Thomas Krohns foredrag om psykopater – Et foredrag med viden og humor, som gav en god fornemmelse for den måde, hvorpå psykopaten tænker og agerer. Vil du have en spændende foredragsholder i din forening – så er Thomas Krohn manden.

Store Rørbæk Forsamlingshus:
Thomas Krohn holdt foredrag under overskriften 'Forfatterblod.' Det blev en særdeles spændende rejse med tråde tilbage til hans familie.
Kan kun varmt anbefale hans arbejde og foredrag som var inspirerende og levende fremført.

Foredraget om Psykopater var noget af et tilløbsstykke på Tarup Bibliotek. Her var 112 forventningsfulde deltagere som fik en masse fakta og spændende beretninger om forskellige typer at psykopater. Thomas Krohn er en dygtig foredragsholder med et godt tag i publikum. Der var masser af spørgsmål som han gerne besvarede efter bedste evne.

Kontakt Thomas C. Krohn

Kontakt Thomas C. Krohn via formularen her, så vil Thomas C. Krohn vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.