Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Thomas C. Krohn

Prisniveau

Kr. 1.500 - 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

2x45 minutter eller efter aftale

Profil

MØD EN PSYKOPAT - ET UHYGGELIGT OG AKTUELT FORFATTERFOREDRAG

Med udgangspunkt i min psykologiske thriller 'Med alle midler' stiller jeg skarpt på psykopatens natur og tager jer med helt ind under huden på psykopaten og dennes natur og væsen.

Læs mere...

Mere om Thomas C. Krohn

MØD EN PSYKOPAT - ET UHYGGELIGT OG AKTUELT FORFATTERFOREDRAG

Du kender godt en psykopat, når du ser en, og de fleste mennesker kommer tæt på en psykopat en eller flere gange i livet.

Men hvorfor er psykopater på en gang skræmmende og alligevel tiltrækkende?

​Med baggrund i min psykologiske thriller ’Med alle midler’ stiller jeg skarpt på psykopatens natur. Du bliver taget med helt ind under huden på psykopaten og bliver præsenteret for eksempler fra den virkelige verden, så du får en forståelse for, hvordan psykopaten tænker og handler. Og ikke mindst, hvorfor de gør, som de gør.

​Hvad kendetegner en psykopat? Hvorfor går chefer og psykopater ofte hånd i hånd? Hvad gør, at nogen udvikler sig til psykopater?

​I litteraturen er skurken ofte psykopat, mens helten er alt andet end psykopat. Hvorfor kan det ikke være omvendt?

​Forstå hvorfor min hovedperson, Sara, handler som hun gør, og hvorfor en psykopat nemt kan udvikle sig i en kriminel retning.

​Book et uhyggeligt og aktuelt foredrag og giv psykopaten lov til at flytte ind i dit sind for en aften.

Kontakt Thomas C. Krohn

Kontakt Thomas C. Krohn via formularen her, så vil Thomas C. Krohn vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.