Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Thomas C. Krohn

Prisniveau

Kr. 3.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

2x45 minutter eller efter aftale

Profil

MØD EN PSYKOPAT - ET UHYGGELIGT OG AKTUELT FOREDRAG

De fleste mennesker kommer tæt på en psykopat en eller flere gange i livet. Men hvorfor er psykopater på en gang skræmmende og alligevel tiltrækkende? Jeg stiller skarpt på psykopatens natur og på psykopati i et uhyggeligt og aktuelt foredrag.

Læs mere...

Mere om Thomas C. Krohn

MØD EN PSYKOPAT - ET UHYGGELIGT OG AKTUELT FOREDRAG

Du kender godt en psykopat, når du ser en, og de fleste mennesker kommer tæt på en psykopat en eller flere gange i livet.

Men hvorfor er psykopater på en gang skræmmende og alligevel tiltrækkende?

​Med baggrund i min psykologiske thriller ’Med alle midler’ stiller jeg skarpt på psykopatens natur. Du bliver taget med helt ind under huden på psykopaten og bliver præsenteret for eksempler fra den virkelige verden, så du får en forståelse for, hvordan psykopaten tænker og handler. Og ikke mindst, hvorfor de gør, som de gør.

​Hvad kendetegner en psykopat? Hvorfor går chefer og psykopater ofte hånd i hånd? Hvad gør, at nogen udvikler sig til psykopater?

​I litteraturen er skurken ofte psykopat, mens helten er alt andet end psykopat. Hvorfor kan det ikke være omvendt?

​Forstå hvorfor min hovedperson, Sara, handler som hun gør, og hvorfor en psykopat nemt kan udvikle sig i en kriminel retning.

​Book et uhyggeligt og aktuelt foredrag og giv psykopaten lov til at flytte ind i dit sind for en aften.

Mine Foredrag kan selvfølgelig også leveres online, hvis det ønskes. Så aftaler vi nærmere om afvikling, setup og platform.

DET SIGER PUBLIKUM:
Hos Hillerød Rotary havde vi fornøjelsen at høre Thomas Krohns foredrag om psykopater – Et foredrag med viden og humor, som gav en god fornemmelse for den måde, hvorpå psykopaten tænker og agerer. Vil du have en spændende foredragsholder i din forening – så er Thomas Krohn manden.

Store Rørbæk Forsamlingshus:
Thomas Krohn holdt foredrag under overskriften 'Forfatterblod.' Det blev en særdeles spændende rejse med tråde tilbage til hans familie.
Kan kun varmt anbefale hans arbejde og foredrag som var inspirerende og levende fremført.

Foredraget om Psykopater var noget af et tilløbsstykke på Tarup Bibliotek. Her var 112 forventningsfulde deltagere som fik en masse fakta og spændende beretninger om forskellige typer at psykopater. Thomas Krohn er en dygtig foredragsholder med et godt tag i publikum. Der var masser af spørgsmål som han gerne besvarede efter bedste evne.

ANDRE FOREDRAG:
Hvor går grænsen?
Hør nærmere om moral og etik i udviklingen af lægemidler, hvad der driver jagten på vacciner og forskning – og blive udfordret på dine egne etiske grænser?

Forfatterblod
Hør fortællingen om, hvordan jeg blev forfatter. Om min rejse gennem en ukendt verden for at lære håndværket. Hvad betyder noget for mig som forfatter, og hvad er mit budskab med bøgerne. Har det hele ligget i generne? Hvem var Johan Krohn og Svend Fleuron?

Videoklip

Anmeldelser ( | af Thomas C. Krohn: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Der mangler ikke noget.

TAK Thomas Krohn for dit fantastiske foredrag. Det har mange facetter som går fra spændende, trist, hårrejsende, tankevækkende og sjovt
Så hvis man vil have et foredrag der rummer det meste, kan du roligt tage dette "Mød en psykopat".
Nu glæder jeg mig bare til at komme igang med at læse bogen "Med alle midler", her på de mørke vinteraftner.
Varme anbefalinger herfra.

Anmeldt af Margith d. 6. marts 2020
5
1
5

Engageret og inspirerende

Under overskriften Forfatterblod fik et kræsent publikum, der forventer mere 'verdslig' underholdning, en positiv overraskelse hvor Thomas' medrivende fortæller om sin slægt, om 'forfattergenet', om at udgive bøger på eget forlag, om en standhaftig forfatter der ikke lod sig kue af nid, misundelse og tidsåndens dobbeltmoral. Thomas fortæller om sine egne værker på en meget klædelig ydmyg måde, men dog så man bliver 'sulten' efter at undersøge skriverierne fra hans hånd.
Efter foredraget gik snakken lystigt, hvilket altid indikerer en succes. Alle kunne gå inspireret hjem.

Anmeldt af Jørgen Olsen d. 18. februar 2020

Kontakt Thomas C. Krohn

Kontakt Thomas C. Krohn via formularen her, så vil Thomas C. Krohn vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.