Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 6 timer

Tip et Hit - Syng med & Tip et Hit

Prisniveau

Kr. 5.800

Hjemby

Områder

Varighed

1 x 70 min. eller 2 x 40 min.

Profil

Klaus (fra Klaus & Servants) laver sammen med Karin et festligt SYNG MED show, hvor sjove spørgsmål til de enkelte sange udløser præmier til de heldige vindere.
Prisen er plus transport.

Læs mere...

Mere om Tip et Hit - Syng med & Tip et Hit

Skal man være musik ekspert for at deltage i ”Tip et Hit”? NEJ! De spørgsmål, som Karin har efter de enkelte sange er LETTE og SJOVE spørgsmål, som langt de fleste mennesker nemt kan svare på. Og det at tippe på hvilken sang, der mon er dagens favorit, kræver ingen forkundskaber – blot lysten til at være med i konkurrencen om præmierne.
Det der har gjort showet så populært er, at folk er MED i showet. De SYNGER MED, de GÆTTER med… og nogle af dem løber af med præmierne.
Mange steder er Tip et Hit blevet en årlig tilbagevendende tradition på underholdningsprogrammet - og mange private fester bruger showet som et festligt indslag.
Parret er ofte på DK4 med deres eget TV-show, hvor de inviterer gæster med. Bl.a. har Dario Campeotto, Gry Johansen, Ivan Pedersen, Kirsten Siggaard, Lise Haavik og Michael Winckler deltaget. Der var 12 shows sidste år. I år har der været 2 nye - og der kommer 10 mere i løbet af resten af året.
Showet kan arrangeres med efterfølgende dans, hvor Klaus underholder med en bred vifte af populære sange fra det sidste halve århundrede – og selvfølgelig er de store Klaus & Servants hits, såsom ”Bank tre gange”, ”Den bedste pige” og ”Herstedvester” med.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Tip et Hit - Syng med & Tip et Hit: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Forrygende godt arrangement

Det er et show, der inddrager publikum, og den valgte musik passer perfekt til den årgang, som arrangementet henvender sig til. Kunstnerne går rundt i salen i tæt kontakt med publikum.

Anmeldt af Doris Hartmeyer d. 20. februar 2017
5
1
5

Super godt

Klaus, Karin og deres teknikker Torben var på besøg i Aktivitetshuset i Tølløse, som er et sted for ældre, handicappede og demente borgere.
Alle var dejligt underholdt af dejlig musik og en sjov leg Tip et Hit.
Karin og Klaus fik lyset frem i de trætte øjne hos de demente og handicappede vippede med tæerne, og nogle få var ude at danse. Jens Peter på 100 fik også en svingom. Alle havde en god dag.
Vi vil meget gerne have besøg af Karin og Klaus igen.

Anmeldt af Marie Henriksen d. 16. februar 2017

Kontakt Tip et Hit - Syng med & Tip et Hit

Kontakt Tip et Hit - Syng med & Tip et Hit via formularen her, så vil Tip et Hit - Syng med & Tip et Hit vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.