Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Tjelle Vejrup

Prisniveau

Kr. 0 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

15-60 minutter

Profil

Kendt fra 'Versus' på DR1, 'Rundt På Gulvet' på TV2. Finalist - DM i Stand-up 2013.

Med en både tilbagelænet, energisk, impropræget og meget jysk tilgang tager Tjelle Vejrup sit publikum med på en underholdende tur rundt i alt, hvad der er dansk, fjollet og sjovt.

Set i "DM i Stand-up 2013" (TV2 Zulu), "Hjalte VS Tjelle" (DR Ultra), "Han Får For Lidt" (DR3), "Knald For Danmark", "Rumrejsen 2018", "Danmarksindsamling 2017" (DR1), "Bingo Banko"(TV2) og "Live Fra Bremen" (TV2)

Læs mere...

Mere om Tjelle Vejrup

Tjelle Vejrup er kendt som en tilstedeværende og dygtig performer, med en kæmpe portion kækhed og storyteller gen i sin stand-up. Han ser altid sit publikum i øjnene, og han griber ofte chancen for at improvisere og samtale i løbet af showet.

Tjelle er uddannet journalist, men debuterede som stand-upper i 2008. Og det var især igennem sine skriveaktiviteter for M!, Bingo Banko samt i Live fra Bremen at han i første omgang gjorde sig bemærket.
Gennembruddet kom med programmet "Versus" på DR1 og "Hjalte VS Tjelle" på DR Ultra - sidstnævnte er et spinoff af Versus, der kan nydes af både børn og barnlige sjæle.

Han tog en andenplads til Danish Open i Standup 2009 og var i marts 2013 at finde blandt finalisterne til DM i stand-up. Derudover har han pt lavet to onemanshows ("Flad Næseryg" fra 2018 og "Prinsesse" fra 2020-21).
Showet kan variere i indhold, alt efter sammensætningen af publikum, og det holdes for størstedelen over bæltestedet, men det kan der skrues både op og ned for alt efter kundens ønsker.
I det hele taget gør Tjelle meget ud af at tale med kunderne før hvert show, så han kan forberede sig på hvert specifikke show.

Tjelle er født i Aarhus, og efter at have boet og arbejdet i en årrække i København, er han nu flyttet tilbage til Smilets By. Han er frisk på at rejse rundt i hele landet for at optræde, så lad ikke geografien sætte grænser.

Skriv endelig for et uforpligtende tilbud. I mellemtiden opfordres du til at se videoerne med Tjelles optræden, som ligger her på profilen. De giver et meget godt billede af hans stil.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Tjelle Vejrup: 4,7 ud af 5 baseret på 16 anmeldelser )

5
1
5

Ja tak!

Skøn jysk og afslappet humor, der passede super godt til det nordjyske selskab - som ellers ikke er nemme at imponere... ;-) Hurtig respons ved booking - også et kæmpe plus.
Derfor gives de bedste anbefalinger og max antal stjerner herfra!

Anmeldt af Louise Østergaard d. 8. september 2021
5
1
5

Stand-Up i topklasse

Jeg havde Tjelle Vejrup til min 60 års fødselsdagsfest. Gæsterne og jeg var flade af grin. Dejlig underspillet jysk humor i topklasse. Tjelle Vejrup kan varmt anbefales.

Anmeldt af Bent Danielsen d. 10. november 2019

Kontakt Tjelle Vejrup

Kontakt Tjelle Vejrup via formularen her, så vil Tjelle Vejrup vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Personlig træner - standup-bid
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbXRmIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--1d0b847cd20b9c0e40e896c5c5a25cba292958f0/Personlig%20tr%C3%A6ner%20-%20lyd.mp3