Tomas Zawadzki

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

Tomas Zawadzki

Prisniveau

Kr. 4.000 - 16.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-8 timer

Profil

Gourmet dinnermusik

Jeg er 2.generations dinnermusiker. Min far kom til Danmark i 1970 med den Polske teatertrup Gawenda, fandt min mor og fik mig. Som konservatorieuddannet pianist og trompetist fik han hurtigt job i det danske musikliv. Han ernærede sig primært som dinnermusiker og satte sig så grundigt ind i den danske sangskat, at han ofte fik at vide, at han kendte de danske sange bedre end hans danske kollegaer.

Jeg voksede op til daglig klimpren af klaver fra stuen, hvor han sad og øvede sig. Han introducerede mig tidligt for alle de store musikere og mestre og også klassiske værker. Det blev en selvfølge for mig, at lytte og mærke musikken helt ind i sjælen.

Jeg begyndte tidligt at spille guitar og lærte at spille et hav af klassikere fra Beatles til Kim Larsen og komponerede også egne sange. Som ung var jeg med i bands og begyndte i tyverne at få mine første dinnermusik-jobs (jobs min far ikke kunne tage).

Det er nu 22 år siden og jeg har igennem alle disse år udviklet en høj grad af intuitiv fornemmelse for mennesker, timing og sangvalg der gør, at jeg føler at jeg er på hjemmebane uanset hvor i landet jeg er og uanset hvem jeg spiller for.

Jeg har spillet til stort set alt hvad der er at spille til. Og jeg fornemmer hurtigt, når jeg træder ind i et rum hvor højt lyden skal være, hvilke sange, der passer bedst til lejligheden osv. Det er en balancekunst hvor musikken skal understøtte præcis det, der foregår i nuet på en måde, så musikken høres og skaber glæde uden på nogen måde at forstyrre.

Jeg elsker at spille til selskaber! Fordi det er det mest naturlige for mig i verden, at gøre.

"Tak for vidunderlig sang under middagen, så skønt, dejligt, alle synes du er fantastisk dygtig, Du satte prikken over i´et med din skønne melodier. Ord kan ikke beskrive nok, hvor meget du betød for vores dag - Hele vores dag var fantastisk – vi har en glad, dejlig følelse indeni".
- Christina Pilgaard

Musikafspiller

  1. 00:00 Breath out (sunget i X-factor 2018)
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbUFOIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--0bb8c3abbe87e5a38d97dbaa88140bd82ab6df5a/Breath_out.mp3?5737481
  2. 00:00 Medley 2
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbDROIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--0ccd04658c8152d8599fe8cc85e068b2c64c46ca/medley_1_fin.mp3?5737481

Videoklip


Anmeldelser ( | af Tomas Zawadzki: 4,9 ud af 5 baseret på 11 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk musik, lige i vores smag

Dejlig guitarspil med indlevelse. Man “hopper” ud og ind i musikken - lytter, synger lidt med og andre gange behagelig baggrunds musik. Helt perfekt. Spiller mange gode danske klassikere af Anne linnet, Lis Sørensen, Kim Larsen, Alberte mfl.

Anmeldt af Dorthe Brix Pedersen d. 20. maj 2024
5
1
5

Overgik mine forventninger

Tomas og jeg havde en rigtig god dialog både mundtlig og skriftlig inden fest.
Tomas underholdt os på sin egen diskrete måde, samtidig med at musikvalgene var spot on. Overgik mine i forvejen høje forventninger.
Mange tak til Tomas, som får mine allervarmeste anbefalinger.

Anmeldt af Kirsten Lindhard d. 24. september 2023

Kontakt Tomas Zawadzki

Kontakt Tomas Zawadzki via formularen her, så vil Tomas Zawadzki vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.