Toner af Guld - Helle og Dynes Skovkjær

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

Toner af Guld - Helle og Dynes Skovkjær

Prisniveau

Kr. 3.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

10 minutter-2x45 minutter

Profil

En musikalsk oplevelse, du aldrig glemmer.
Duoen "Toner af Guld" bestående af ægteparret Helle og Dynes Skovkjær spænder over nyere kærlighedssange, evergreens, musical- og operettemelodier samt opera. Helles fortryllende rene og samtidigt episke sang akkompagneret af Dynes på stagepiano rører selv hjerter af sten. Med et repertoire på mere end 300 melodier skræddersyr vi programmet specielt til dig, uanset arrangementets karakter.

Se også Helle Skovkjærs solistprofil "Toner af Guld"

Siden 2008 har Toner af Guld leveret koncerter og underholdning i talrige kirker, sognegårde, seniorklubber, foreninger og plejecentre.
Toner af Guld kendetegnes af levende, nærværende og ukrukket optræden med tæt publikumskontakt. Oven på en eftermiddag eller aften med Toner af Guld, går publikum oftest nynnende hjem.

Toner af Guld har bl.a. følgende temaer for 2x45 minutters underholdning til f.eks. seniorklubben, sognegården eller plejehjemmet:

Matador i ord og toner - Et koncertforedrag med musik fra 30'erne og 40'erne i relation til TV-serien Matador.
Operette og musical - En rejse gennem 125 års operette og musical.
Toner fra filmen - En guidet tur gennem musik af bl.a. Kai Normann Andersen, Bent Fabricius-Bjerre og Svend Gyldmark fra Dansk Films Guldalder.
En aften (eftermiddag) i Wien - Tilhørerne tages med til ægte Augustiner-Keller- eller Heuriger-stemning med vuggende valsetoner af bl.a. Strauss og Stoltz.
Sangens kvindeskikkelser - Et koncertforedrag om kvinderollens udvikling gennem generationer - fortalt gennem sange og viser.
Barndommens land - Et nostalgisk koncertforedrag i barndommens tegn. Tilhørerne genoplever og synger med på mange af de melodier, de har hørt i barndommen.
Længsel og drømme - Sange om kærlighed, håb, frihed og længsel danner rammen om dette tema. Ideelt koncept til f.eks. 4.maj
Årets gang - Gennem viser, salmer og evergreens bevæger vi os gennem 12 måneder på 1½ time.

Musikafspiller

  1. 00:00 I Læ Bag De Sølvblå Vande
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBc0lHIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--2c952aa3cd783c00a6e6736b6deab370dbfb7c99/I_l__bag_de....mp3?5737663
  2. 00:00 Min Broder-Ven
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcndHIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--dc21caaf8b0a92a6e82a72f4a6510f32cf51f112/Min_broder-ven.mp3?5737663

Videoklip


Anmeldelser ( | af Toner af Guld - Helle og Dynes Skovkjær: 4,8 ud af 5 baseret på 15 anmeldelser )

5
1
5

Operette eftermiddag.

Dejlige mennesker, nærvær, skøn musik og sang. Virkelig en skøn eftermiddag. Helle så alle og havde en fantastisk kontakt til alle vores beboere.
Vi vil anbefale dem til alle. Stort knus til dem. Her fra os alle.

Anmeldt af Jeanett Wendelboe Jensen d. 17. november 2023
5
1
5

En helt igennem fantastisk oplevelse.

Mine forældre fejrede Jernbryllup og vi hyrede "Toner af guld" til at synge sange fra deres liv. Det var så smuk en oplevelse, leveret professionelt og med en imponerende evne for timing. Da min bror og jeg takkede Helle Skovkjær for hendes præstation var vi begge rørt til tåre, fordi det var så smukt og rigtigt til netop vores forældre. Toner af Guld er sagen når du vil have optræden med fokus på de gamle sange, de kan deres kram.

Anmeldt af Esben Milo Thomsen Rasmussen d. 29. maj 2022

Kontakt Toner af Guld - Helle og Dynes Skovkjær

Kontakt Toner af Guld - Helle og Dynes Skovkjær via formularen her, så vil Toner af Guld - Helle og Dynes Skovkjær vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.