Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

Torben Rif

Prisniveau

Kr. 9.800 - 14.800

Hjemby

Områder

Varighed

1 - 2 timer

Profil

Har du også et ønske om, at ville ændre en gammel vane eller begrænsende overbevisning, men føler dig fastlåst og ude af stand, til at give slip, selvom du ved at det er det rigtige at gøre?.... Du er ikke alene, rigtigt mange er i samme situation - jeg var der selv...

Læs mere...

Mere om Torben Rif

Har du også et ønske om, at ville ændre en gammel vane eller begrænsende overbevisning, men føler dig fastlåst og ude af stand, til at give slip, selvom du ved at det er det rigtige at gøre?.... Du er ikke alene, rigtigt mange er i samme situation - jeg var der selv...

Har du lige som mig oplevet, at fortidens oplevelser forhindrer dig, i at leve det liv du drømmer om?... Når fortidens oplevelser og overbevisninger har et godt og solidt tag i os, føler vi os fastlåst i gamle vaner og adfærdsmønstrer.

Det drejer sig om at GIVE SLIP på fortidens begrænsende overbevisninger. Forestil dig et liv, hvor du er fri af fortiden og lever som den du inderst inde føler at du er.

Torben har skrevet og udgivet Bestsellerbogen: GIV SLIP - Da den stolte kriger tabte ansigt... og sejrede.

Bestil jeres indlæg / foredrag / workshop i dag
Et indlæg foredrag hvor I vil møde en mand, der er blandt verdens bedste, som har kæmpet med ego og stolthed - en konstant jagt på guld og anerkendelse. Han har været fanget i mønstret: Bekymret over hvad andre tænker, frygten for at miste, frygten for forandringer.

Hør hvordan han vendte alle hans erfaringer til et liv i balance - et liv hvor han i dag er tro mod sig selv og uafhængig af andres meninger.

Lær hvordan du selv som individ og som organisation/virksomhed, kan anvende disse simple redskaber, til at skabe den kultur I ønsker. Du får strategierne til at GIVE SLIP, men vigtigst af alt, du/I får redskaberne til at skabe den kultur der skal til, for at gøre dem til en naturlig del af dagligdagen.

Tai Chi Mester Torben Rif har studeret kampkunst gennem mere end 30 år, og omskrevet Tai Chi Krigerens strategier og livsfilosofi til privat og erhvervslivet, så de kan anvendes til at opnå succes, håndterer konflikter, frygt og stress. Men hvad der er endnu mere vigtigt, hvordan du forebygger, så du aldrig får stress eller er styret af frygten for at fejle.

Torben har selv været selvstændig i mere end 20 år, har undervist i det meste af Europa og endda i Hong Kong. Han gjorde sin passion til sin levevej og har udviklet sin helt egen måde at fortolke denne gamle kampkunst på, så du kan bruge den i din hverdag, til at skabe dit drømmeliv.

Bestil dit arrangement i god tid.

"Kun døde fisk flyder med strømmen"

Kontakt Torben Rif

Kontakt Torben Rif via formularen her, så vil Torben Rif vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.