Torben Rif

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Torben Rif

Prisniveau

Kr. 10.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 til 5 timer

Profil

Nutidens krigere er eksperter i den mentale verden, hvor det ikke drejer sig om at være bedre end de andre, men om at være bedre end den man var i går - Kunsten er at holde fokus på det der er vigtigt, uanset hvad der sker omkring en. Lær krigerens simple men effektive redskaber.

Personligt Lederskab
Alt er i konstant forandring - hvordan vi takler forandringer er meget forskelligt, men fakta er at de sker, og at vi skal forholde os til dem.
Kunsten er at takle det, så det ikke dræner en for energi. Mange gange ved vi godt, hvad vi vil have og måske også, hvad vi skal gøre, men gør det ikke...

De 3 vigtigste beslutninger
Vi tager dem hver eneste dag, men udfordringen er at det oftes er ubevidst - Torben kommer fra en verden, hvor evnen til at være nærværende og holde fokus er altafgørende.
Kom og lær hvordan du bliver bedre til at være nærværende, og til at holde fokus på det, der er vigtigt for dig og dine.

Hvem er du?
De fleste af os har lært, at vi er, hvad vi ejer, vi er, hvad vi laver eller vi er, hvad andre mener om os - Det bliver også kaldt EGO ;-) ...
Kunsten er at bygge vores selvværd op, vi kan hvile i os selv, være tro mod os selv og være uafhængig af andres meninger - På den måde bliver vi stærkere, mere tro mod os selv og vil i sidste ende være en endnu bedre udgave af os selv, både på jobbet og privat.

GIV SLIP uden at give op
Har du også et ønske, om at ville ændre en gammel vane eller begrænsende overbevisning, men føler dig fastlåst og ude af stand, til at give slip, selvom du ved at det er det rigtige at gøre?... Du er ikke alene, rigtigt mange er i samme situation - jeg var der selv...

Har du lige som mig oplevet, at fortidens oplevelser forhindrer dig, i at leve det liv du drømmer om?... Når fortidens oplevelser og overbevisninger har et godt og solidt tag i os, føler vi os fastlåst i gamle vaner og adfærdsmønstrer.

Det drejer sig om at GIVE SLIP på fortidens begrænsende overbevisninger. Forestil dig et liv, hvor du er fri af fortiden og lever som den du inderst inde føler at du er.

Torben har skrevet og udgivet Bestsellerbogen: GIV SLIP - Da den stolte kriger tabte ansigt... og sejrede.

Bestil jeres indlæg / foredrag / workshop i dag

Et indlæg foredrag hvor I vil møde en mand, der er blandt verdens bedste, som har kæmpet med ego og stolthed - en konstant jagt på guld og anerkendelse. Han har været fanget i mønstret: Bekymret over hvad andre tænker, frygten for at miste, frygten for forandringer.

Hør hvordan han vendte alle hans erfaringer til et liv i balance - et liv hvor han i dag er tro mod sig selv og uafhængig af andres meninger.

Lær hvordan du selv som individ og som organisation/virksomhed, kan anvende disse simple redskaber, til at skabe den kultur I ønsker. Du får strategierne til at GIVE SLIP, men vigtigst af alt, du/I får redskaberne til at skabe den kultur der skal til, for at gøre dem til en naturlig del af dagligdagen.

Tai Chi Mester Torben Rif har studeret kampkunst gennem mere end 30 år, og omskrevet Tai Chi Krigerens strategier og livsfilosofi til privat og erhvervslivet, så de kan anvendes til at opnå succes, håndterer konflikter, frygt og stress. Men hvad der er endnu mere vigtigt, hvordan du forebygger, så du aldrig får stress eller er styret af frygten for at fejle.

Torben har selv været selvstændig siden 1994, har undervist i det meste af Europa og endda i Hong Kong. Han gjorde sin passion til sin levevej og har udviklet sin helt egen måde at fortolke denne gamle kampkunst på, så du kan bruge den i din hverdag, til at skabe dit drømmeliv.

”Kun døde fisk flyder med strømmen”

Bestil dit arrangement i god tid.

Kontakt Torben Rif

Kontakt Torben Rif via formularen her, så vil Torben Rif vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.