Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

Torben Rif

Prisniveau

Kr. 4.800 - 9.800

Hjemby

Områder

Varighed

1 - 2 timer

Profil

Jeg tror på, at alle har en "indre kriger" det jeg kalder den ultimative kraft - den indre kraft der giver os styrken, til at holde fokus og gå efter vores drømme og skabe det liv vi drømmer om.
Jeg tror desværre også på, at rigtigt mange mennesker har mistet kontakten til deres indre "kriger" og er frustreret over, at de ikke gør det, som de godt ved, at de skal gøre for, at få det liv de drømmer om.

Læs mere...

Mere om Torben Rif

Har du lige som mig oplevet, at fortidens oplevelser forhindrer dig, i at leve det liv du drømmer om?... Når fortidens oplevelser og overbevisninger har et godt og solidt tag i os, føler vi os fastlåst i gamle vaner og adfærdsmønstrer.

Det drejer sig om at GIVE SLIP på fortidens begrænsende overbevisninger. Forestil dig et liv, hvor du er fri af fortiden og lever som den du inderst inde føler at du er.

GIV SLIP - Da den stolte kriger tabte ansigt... og sejrede.
Et foredrag hvor I vil møde en succesfuld kriger, der har kæmpet med ego og stolthed - en konstant jagt på guld og anerkendelse.
Hør og mærk på egen krop, hvordan den stolte kriger, vendte alle hans erfaringer til et liv i balance - et liv hvor han er tro mod sig selv og uafhængig af andres meninger.

Tai Chi Mester Torben Rif har studeret kampkunst gennem mere end 30 år, og omskrevet Tai Chi Krigerens strategier og livsfilosofi til privat og erhvervslivet, så de kan anvendes til at opnå succes, håndterer konflikter, frygt og stress. Men hvad der er endnu mere vigtigt, hvordan du forebygger, så du aldrig får stress eller er styret af frygten for at fejle.

Torben har selv været selvstændig i mere end 20 år, har undervist i det meste af Europa og endda i Hong Kong. Han gjorde sin passion til sin levevej og har udviklet sin helt egen måde at fortolke denne gamle kampkunst på, så du kan bruge den i din hverdag, til at skabe dit drømmeliv.

Torben Rif

"Kun døde fisk flyder med strømmen"

Kontakt Torben Rif

Kontakt Torben Rif via formularen her, så vil Torben Rif vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.