Trine Munk

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 dage

Trine Munk

Prisniveau

Kr. 2.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Profil

Trine Munk: Sådan lidt sjov I det!
Jysk postmoderne fusion af ulige musik og forvirrende humor filtreret gennem en irrationel logik.
Sangskriver og komiker, som arbejder på en plat-form af sære protestsange og ufærdige jokes. Hun bruger jokes, sange, pauser og forvirret interaktion når hun falder ind i en samtale om hjemmebagte boller, huller i cykeldæk og økonomi.
Der er en næsten blusy vibe på hendes lydunivers når hun performer sit syrede og dog socialrealistiske musikalsk komedie.

Trine Munk: Sådan lidt sjov I det!

En Jysk postmoderne fusion af ulige musik og forvirrende humor filtreret gennem hendes irrationelle logik.
Trine munk er en sangskriver og komiker der arbejder på en plat-form af sære protestsange og ufærdige jokes. Lige så meget som jokes bruger hun pauser, afbrydelser og forvirret interaktion når hun ”orkestrerer” sit publikum. Mens hun ser komedie som en samtale om emnerne hun tager op, når hun synger om hjemmebagte boller, huller i cykeldæk, politik og økonomi.

Der kommer en næsten blusy vibe på hendes lydunivers når hun performer sit syrede og dog socialrealistiske musikalsk komedie.

Hendes performer stil er på den ene side akaver, sky, forivret og tit for hun ikke gjort en sætning færdig før hun afbryder sig selv med tør tvivl og humoristiske undskyldninger. På den anden side bliver hun let revet med af sine følelser og forsvinder langt ind i dem når hun synger sine overdrevet 'følsomme' sange.

Trine er på scenen tavs og tem'lig larmende, tør og næste lidt for meget......(for nogen). Jeg ved det godt det er ikke for alle nogen gange kammer det lige lidt over ik'. Men hvem har også sagt at man skal kunne please alle? Jeg kan ikke og ja jeg har jo selv skrevet det her, det er mig, Trine, der skriver det her igos. ....Tit bruger jeg min stemme til at synge, sige og råbe ord og lyde. Af og til kan man se min krop og mit ansigt bevæge sig. Med mine hænder spiller jeg mest guitar, men sommetider tegner jeg også pointer i luften. Når der er publikum tilstede tager jeg selvfølgeligt ansvar for at få stemt dem så alle har en voldsomt latterlig klang.
Så se en af videoerne og find ud af om du er en af dem der virkelig ikke kan lide det, ellers ….
......Så book mig!
….. og meget tit, så får vi det altså sjovt nok.

Kontakt Trine Munk

Kontakt Trine Munk via formularen her, så vil Trine Munk vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.