Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Trio De grå Synger

Prisniveau

Kr. 4.500

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 45 minutter

Profil

Musik til fællessang
"De grå synger" er en guldgrube af sange fra halvtredserne, tressernes og halvfjerdsernes danske hitparade.
”TRIO De grå synger” består af Sandy Cortzen, pensioneret fra Livgardens Musikkorps (trommer), musikpædagog John Baage (guitar/sang) og organist Allan Jarmer (klaver). Vi har arrangeret sange fra slut 50’erne, 60’erne og 70'erne for at give fællessangen en ekstra dimension med livemusik og introduktion til numrene. Nu også juleprogram kun med julesange!

Læs mere...

Mere om Trio De grå Synger

Baggrund
Fællessang er en sundheds- og fællesskabende aktivitet, det behøver ikke nærmere argumentation! Hvad angår fællessangen for seniorer, så er den kendetegnet ved højskolesangbogen og visse mindre udgivelser som Seniorsangbogen med mere populære sange, som dog p.g.a. rettighedsproblemet savner de mest ”interessante” melodier. Der er mange foreninger som laver egne sanghefter - der er musikere, som bruger deres eget repertoire til fællessang, alt sammen præget af de forhåndenværende muligheder og tilfældigheder. Der er kun en udgivelse, som har rettigheder til alle de sange, som har været populære i seniorernes barndom og ungdom og som kan give publikum de originale tekster i hænde – det er de indtil nu fire bind af De Grå Synger.
Genren i De Grå Synger er hitliste, ”Giro 413”, grammofonplader osv., og med dette repertoire kan man yderligere styrke livsglæden hos alle seniorer og dermed sundheden og fællesskabet.

Trio De Grå Synger
Trio De Grå Synger består af tre kvalificerede musikere, som på denne måde vil komme fællessangen imøde med skræddersyede arrangementer til teksterne i De Grå Synger: klaver, guitar/sang og trommer. Musikken giver også en atmosfære af de oprindelige indspilninger, uden på nogen måde at være koncert- eller coverversioner.
Der bliver flere og flere seniorer i dagens Danmark, og derfor har vi i Trioen, ud over de almindelige jobs, også lavet et koncept med kor for at få endnu flere i gang med at synge. Dette prøvede vi f.eks. i Farum Kulturhus 2016 og DOKK1, Aarhus 2018.
Grundpris kr 4.500 på Sjælland, plus transport på øerne og Jylland.
JULEPROGRAMMET står ikke i De grå synger-bøgerne men er hele periodens mest elskede julemelodier til fællessang. Bestil i god tid!

Kontakt Trio De grå Synger

Kontakt Trio De grå Synger via formularen her, så vil Trio De grå Synger vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.