Troldmanden Gustav

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 timer

Troldmanden Gustav

Prisniveau

Kr. 1.500 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

Troldmandens show 45min. Troldmandens værksted 3 timer

Profil

Oplev Troldmanden Gustavs store trylleshow med magiske besværgelser, røg og damp og stor mystik når tryllestaven svinges. Showet tilpasse både store og små og børnene inddrages aktivt på scenen for at hjælpe Troldmanden. Showet varer 45 min pris 3800 kr + kørsel.
Oplev også "Troldmandens hule" "Troldmandens kreative værksted" med sjove aktiviteter for alle - 1 til 3 timers arrangement forhør mere om pris og indhold.

Troldmanden Gustav optræder med:

"Troldmandens Trylleshow"
45 min. show - pris 3800 kr. + kørsel efter aftale.
Jeg medbringer lydanlæg og scenebagtæppe

"TROLDMANDENS VÆRKSTED"

Kreativ værksted hvor deltagerne laver uhyggelige figurer af eget hjemmelavet modellervoks, kultegninger på gråt papir, skære græskarhoveder, lave trolde og heksekoste, laver sjove figurer af affalds grøntsager og frugt eller mystiske robotter af containerfund. Forhør om pris og indhold.

"TROLDMANDENS HULE"
En spændende mørk labyrint børnene kan kravle igennem, der fører ind til troldmandens hule med farlige skeletter, lyde, blinklys osv. Forhør om pris

"TROLDMANDENS FEST"
Walk around sjov tryllestav og stor ballade til festen.

Forhør om pris.

"HEKSEKARENS SHOW"

Et hekseshow med en masse sjov magi og trylleri, mystiske urter, hekseskrøner, hønsefødder, en ugle, en kost, gøgl og gags og ikke mindst en masse sang og musik hvor tilskuerne inddrages.
Medbringer lydanlæg og opbygger et spændende miljø på scenen. Efter showet kan tilskuerne komme og dufte til de mystiske urter og rører ved tingene - og måske smage heksedrikken.
Showet varer 45 min. pris 3800 kr + kørsel efter aftale.

Anmeldelser ( | af Troldmanden Gustav: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

5 stjerner

5 stjerner det fungerede bare, der var både børn og voksne henne og prøve

Anmeldt af Kirsten Kaasing d. 10. juli 2018

Kontakt Troldmanden Gustav

Kontakt Troldmanden Gustav via formularen her, så vil Troldmanden Gustav vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.