Trylle Thomas

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Trylle Thomas

Prisniveau

Kr. 2.500 - 5.500

Hjemby

Områder

Varighed

30 min Eller 2x20 min.

Profil

Hold på hat og briller! Trylle Thomas flyver forbi, du kan være sikker på en ting når Trylle Thomas går på scenen, og det er ingenting er sikkert, Thomas har siden år 2001 optrådt med trylleri rundt i hele Danmark og Grønland, Trylle Thomas laver et familie show som både er for børn og voksende.

Showet har en varighed på 30 min, efter showet kan Thomas evt lave flotte ballondyr til børnene, Husk det skal bookes på forhånd..

Thomas har med sin unge alder optrådt siden 2001 med shows rundt i hele landet, ingen opgave er for stor til Thomas, eller for lille, om du skal holde en børnefødselsdag og ønsker der skal ske noget særligt, eller hvis det er det store show for mange mennesker så kan du booke Thomas, showet er en blanding af trylleri, gags og gøgl. Showet er for både små som store, og du kan med sikkerhed regne med at der er fuld fart på, lige fra den store Trafik skole, hvor Thomas fortæller om hvordan man skal opføre sig i trafikken til VERDENS største terning.

Efter showet som har en varighed på ca. 30 min kan Thomas lave flotte ballondyr, Husk det skal bookes inden showet.

Kontakt Trylle Thomas

Kontakt Trylle Thomas via formularen her, så vil Trylle Thomas vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.