Tuesday

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Tuesday

Prisniveau

Kr. 12.000 - 20.000

Områder

Varighed

ca. 3 timer

Profil

Tuesday er et band som repræsenterer en bred vifte af blandet rock/pop musik. Selvom gruppen hele tiden prøver at fornye og modificere sig, kan man nok ikke komme uden om forkærligheden for 80’erne, playlisten er med sange fra 70’erne og frem til idag men en stor del ligger i 80’erne. Gruppen består af 5 musiker hvor lead vokalen deles mellem pige og mand, så Tuesday har muligheder i alle sange.
Ida som er den kvindelige lead er kendt fra både scenen er din, x-Factor og Voice.

Tuesday har spillet rigtig mange koncerter rundt om i det danske land. De spiller til alt lige fra privatfester til festivaler. På deres facebook side kan man se samt høre lydklip med dem. På youtube kan man ligeledes finde 3 numre. Hold The Line af Toto, Lullaby af The Storm og Den lille løgn af Sanne Salomonsen.

Er man til tråd er deres unge guitarist lige sagen. Selv med hans unge aldre spiller han som har han spillet guitar de sidste 40 år. Pianisten spiller ligeledes også på akkustisk guitar så alt i alt har de mange muligheder i bandet.
Ida Josefsen som er frontfigur i bandet for altid drengene til at gå i knæ med hendes frække scene show og spillen op til publikum. Hendes stemme er en fryd både når hun fremføre kvindelige fortolkninger men også mandlige fortolkninger.
Anders som også er lead sanger synger dom en drøm og får det kvindelige publikum til at smile, Anders fortolker smukt sangere som Elton John, Christian Brøns osv.

Kontakt Tuesday

Kontakt Tuesday via formularen her, så vil Tuesday vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.