Ullabulla

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Ullabulla

Prisniveau

Kr. 1.500 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

ca. 45 min.

Profil

Ullabulla tager sammen med sin dukke Bullabaj ud og synger egne børnesange og danser med børn i aldersgruppen 2-8 år. Det er livsglade sange, som inviterer til bevægelse. Vi hopper, spræller, vrikker, triller synger og danser i børnehøjde på børnenes præmisser. Når arrangementet er færdigt får børnene hver en tegning omhandlende en af sangene, som de selv kan farvelægge.

Tidligere kunder har sagt:
"Ullabulla har børnene i sin hule hånd" og "Hun var en kæmpe succes"

Ulla Christ Kiil er en meget rutineret musiker, sangerinde, komponist og forfatter, som tidligere har spillet både som solist, duo og trio til mere end 500 arrangementer i det meste af landet. De seneste år dog kun indenfor børneunderholdning, hvor aldersgruppen er 2-8 år. Hun udgav cd'en Ullabulla-baj i 2014. I den forbindelse lavede hun også en personlig vuggevise Visselulllesangen til sit barnebarn, som senere er indspillet i 9 forskellige variationer, da andre ytrede ønske om også at bruge den som personlig gave. Barnets bedsteforældre, moster, tante, onkel eller lign. bliver sunget ind i sangen og mor og far nævnes i alle sangvariationer.

Ullabulla tager ud til private fødselsdage m.v., daginstitutioner, centre og lign. og kan evt. bookes med en eller flere af Ullabulla-pigerne, som også er dem der har lagt kor på cd'en.

Mangler man en slagsang til institutionen, foreningen, efterskolen eller lign. kan den bestilles, så den komponeres til en konkret begivenhed eller fortæller hvor fantastisk netop jeres institution/forening/skole er - helt efter eget ønske. Ulla kommer så enten ud og spiller den, eller den kan sendes som fil eller cd.

Kontakt Ullabulla

Kontakt Ullabulla via formularen her, så vil Ullabulla vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.