Find ungdomsdiskotek nær Kolding her

5.0

Mobildiskotek Organic

- Elevfester
- Gymfester
- Halfester
- Fødselsdage
- Firmafester

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 1.995 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.4

Mobildiskotek Xplosive

★ Står du at mangler musik til din fest? ★
Så er du MEGET velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning der passer PRÆCIS til dine behov....

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Diskotek Generation - Ungdom

Diskotek Generation er et landsdækkende Mobildiskotek, som levere de vildeste ungdoms fester.
Vi tilbyder en stor vifte af produktorer Bla. - Prof...

Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 999 - 24.999
Vis kunstnerprofil

Srimon

Srimon er en ung DJ/Producer hvis karriere tordner fremad.
Med sin unikke musikalitet og helt ekstreme energi på scenen og
bag DJ-pulten, får han...

Hjemby
Stensved
Prisniveau
Kr. 3.500 - 15.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Mobildiskotek NightProject

Komplet mobildiskotek inkl. DJ, lyd og lys fra kun 2450,-
- Fødselsdage
- Efterskole-/gymnasiefester
- Firmafester

Er festen for det modne pu...

Hjemby
Pandrup
Prisniveau
Kr. 2.450 - 4.950
Vis kunstnerprofil
5.0

Mobildiskotek Nightlife

Du/I er meget velkommen til at kontakte os, for et uforpligtende tilbud.

Vi står altid til rådighed til netop din fest!

NORDJYLANDS FØRENDE I...

Hjemby
Frederikshavn
Prisniveau
Kr. 1.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler finder du hos Eventzonen , for alt hvad der sker indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Bookingportalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere således at personer, der søger efter god underholdning og musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet den bookingportal der samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige entertainere hos os.

Vores sortiment strækker sig fra ældreunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen har tillige et udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idémanden bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stor erfaring med booking af alle slags underholdning. At skabe landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end blot portalen, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også tilkoblet en blog med inspiration til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og planlægger du at registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du er kunstner eller søger god underholdning til din næste event eller fest, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...