UNIK UNDERHOLDNING TIL DIN HAVEFEST

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

UNIK UNDERHOLDNING TIL DIN HAVEFEST

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

20-40 min

Profil

Hele sommeren kan du booke en unik og underholdende pakkeløsning til din havefest!

Tryllekunstneren Anders Andresen er gået sammen med de to stand-up komikere Kasper Porsdal og Per Sodemann om et show med tryl og comedy, der sætter gang i lattermusklerne og den gode stemning hos dig og dine gæster. De tre komikere har alle mange års erfaring, så du er sikker på at få en god og super sjov oplevelse, når de sammen kommer ud og underholder!

Kort om Kasper Porsdal:

Hvis du har bevæget dig i det danske stand-up miljø de seneste 10 år, så er du formentlig stødt på Kasper før, hvor han ofte har kunne opleves på utallige klubaftener og som opvarmer på flere stand-up shows og tv-optagelser. Han har været nyt håb ved Zulu Comedy Galla, lavet onemanshow og turneret med antimobningshowet ’Den Grimme Fortælling’ på landets folke-og efterskoler. For tiden kan han opleves på NOVA, hvor lytterne får et indblik i det univers, han til dagligt bevæger sig i.

Kort om Per Sodemann:

Per Sodemann er 25 år gammel og har trods sine kun 5 år i branchen allerede markeret sig. �Efter at have optrådt i blot to år nåede han hele vejen til finalen i DM I STAND UP 2017. I 2018 kunne han så opleves som et af de tre æsler ved ZULU COMEDY GALLA. I 2019 var han igen aktuel ved ZULU COMEDY GALLA, da han blev nomineret til prisen “ÅRETS TALENT”. �Derudover har han været med i stand up programmet "stand up uden grænser med Simon Talbot". Også spiller han derudover også en rolle i den populære komedie serie SUNDAY.

Kort om Anders Andresen:

Gennem de sidste 12 år har Anders optrådt professionelt til alle slags arrangementer. �Anders blander trylleriet med masser af humor. Du får ikke en klassisk tryllekunstner med høj hat, kaniner i ærmet og kiksede glimmer jakkesæt. Til gengæld får du en ung kæk fyr, med en glimt i øjet, der med fingerfærdig og til tider absurd humor skaber en særlig underholdning.

Kontakt UNIK UNDERHOLDNING TIL DIN HAVEFEST

Kontakt UNIK UNDERHOLDNING TIL DIN HAVEFEST via formularen her, så vil UNIK UNDERHOLDNING TIL DIN HAVEFEST vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.