Svarprocent

50 %

Svartid

Inden for 20 dage

Urban Country Cowboys

Prisniveau

Kr. 8.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 60 minutter eller 3 x 45

Profil

Vi spiller de bedste numre fra newcountry genren – fra historiefortællende ballader til spændstige og rockede country-hits af navne som Keith Urban, Carrie Underwood, Brad Praisley og mange andre. Det er den musik vi selv elsker, og vi leverer derfor en medrivende og danseindbydende musikoplevelse, der når langt ud over scenekanten.

Læs mere...

Mere om Urban Country Cowboys

Man tager noget country med autensitet og tradition og et aldrig svigtende solidt fundament af bas og trommer - og de rigtige akustiske instrumenter som westernguitar og banjo. Så tilføjer man storbyens nerve og fart - og godt med elektrisk guitar med kant og forvrængning…. Føj dertil to stærke sangere – og du har Urban Country Cowboys, Danmarks band i new country genren.

Vi er Tina Nielsen-Larsen, leadsang og kor, Micki Algren Lund leadsang, guitar og kor, Troels Hovgaard, guitar og banjo, Lars Møllenberg, trommer og Steen Slyngbom, bas og kor – alle erfarne musikere fra mange sammenhænge. Én kvindelig og fire mandlige Urban Country Cowboys sadler op - og er så klar til næste gig - din fest!

Kontakt Urban Country Cowboys

Kontakt Urban Country Cowboys via formularen her, så vil Urban Country Cowboys vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.