Vagn Møller

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 timer

Vagn Møller

Prisniveau

Kr. 2.400 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale

Profil

Diner- & Dansemusik der du'r: VAGN MØLLER
Udover at synge benytter jeg mig af moderne keyboards med klaver, bas, trommer og div. Strygere, blæsere mm., så jeg som soloentertainer kan lave en autentisk bandlyd. Jeg spiller masser af glade, energiske 60-er/70-er/80-er/90-er-hits og de bedste af de allernyeste også. Velkendte melodier som man kan både lytte og danse til og synge med på uanset alder.
Kan bookes solo/duo/trio. Samme pris overalt, men afhænger af spilletid og antal musikere.

Grundstammen er Vagn Møller som soloentertainer og der kan udbygges til duo eller trio med ekstra guitarist, keyboardspiller, saxofonist, trommeslager til NEXT TIME PARTY BAND. Vi spiller normalt allround diner-/underholdnings- & dansemusik til alle typer fester og musik i mange forskellige genrer, men har også udviklet et koncept med 3 timers showprogram specielt til temafester med en række forskellige overskrifter som "Oktoberfest" ,"Country-Night", "Mogensen, Larsen, Belli og Bamse","Musik fra dit Yndlingsårti" m.fl..

Kan også bookes med FLEKSMODEL som solo til diner og duo/trio til dans.

Jeg selv kan lide musik i stort set alle genrer og spiller derfor meget alsidigt. Glad musik fra A(bba) til Z(z-top) med alle de kendte monsterhits fra 1950 og frem til sidste uge og en lang række af de fedeste partymelodier, du helt havde glemt, du kender. Dansk og udenlandsk - oldies but goodies - evergreens - rock - pop - disco - blues - soul - country. Allround, alsidig og nutidig musik til spisning og dans. Kort sagt: Musik man bliver glad af. Flotte, inspirerende arrangementer af velkendte melodier som man kan både danse til og synge med på uanset alder. Det er hårdt arbejde, men det er samtidig en fest - og feststemningen forplanter sig til publikum. Vi plejer at få skyld for at være gode til at holde festen i gang med utæmmet energi og højt humør hele vejen.

Dinermusik: Tidløs populær stemningsgivende musik med mix af stilarter og sounds. Middagen pakkes ind i et lydtæppe af non-stop varieret afdæmpet baggrundsmusik med flotte arrangementer af såvel evergreens som tidens hits afvekslende med stille vokalnumre. Ældre og nyere ballader og popsange i singalong-stilen. Der akkompagneres til de gængse festsange i en sangbar toneart og spilles skålesange og fællessang efter behov – og efter aftale. Nogen ønsker ikke skålesange – andre kan ikke få nok. Fortæl hvad du ønsker. Det er din fest. Kan du og dine gæster lide harmonikamusik, så tager jeg gerne maveorglet på og spreder lidt ekstra hygge undervejs i spisningen. Skal dit selskab blæses totalt omkuld i løbet af aftenen så book samtidig: Indslaget, der gør udslaget: "Fætter Fidus"
- et vanvittigt morsomt indslag hvor jeg bryder af i musikken og som "Fætter Fidus", den skøre fætter, der ikke er indbudt til festen laver ravage i det hele med vitser, der går lige til stregen og lidt mild "tvangsaktivering" af publikum, så de inddrages i selve underholdningen - og som toppen af kransekagen et fake-bugtalernummer, hvor jeg (mis-)bruger en fra publikum som Levende Bugtalerdukke.. En yderst populær blanding af sang/musik og standup på den hyggelige måde, hvor ingen bliver (alvorligt) til grin selv om alle griner :-)

Dansemusik: Anlægget skrues op, scenelyset tændes. Ikke noget gammeldaws orgeltramperi, men tidssvarende bandlyd og friske arrangementer af velkendte hits fra de sidste 6 årtier. Du kan opleve musik fra Gasolin/Larsen, Deep Purple, Stones, Beatles, Belli, Toto, Earth Wind & Fire, Doors, Bamse, Creedence, Tøsedrengene, Smokie, Helmig, Krebs, Dodo, DAD, Infernal. Linnet, Seebach og mange, mange flere.... lidt af det hele, både old-fashion, classic og new-time, i stedet for meget af én ting... og vil tante Oda høre Den Knaldrøde Gummibåd og/eller Gid du var i Skanderborg, så putter vi lige dem ind imellem sammen med en række populære Grand Prix-hits, så alle bliver tilgodeset. Primært spilles partyrock/pop for voksne = Musik man bliver glad af.

Musikafspiller

  1. 00:00 Pas på Nicolai
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBaVFDIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--a47ffba579b075775c4592653d0011657c19458e/Pas_p__Nicolai.wmv.mp3?5723267
  2. 00:00 Diner-Medley
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBHQT09IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--3c975b59d3257ff1c8677be9873e7ed918b540ec/Diner-Medley.mp3?5723267
  3. 00:00 Danse-Medley
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBGdz09IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--780c77a436aff141f78d1bf5e8fefd6369fcdc64/Danse-Medley.mp3?5723267

Videoklip


Anmeldelser ( | af Vagn Møller: 4,8 ud af 5 baseret på 24 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt

Vi bookede Vagn Møller, og han spillede rigtig godt.

Anmeldt af Birte Frederiksen d. 14. april 2024
5
1
5

Blandet musik man blev glad i låget af :)

Første gang vi har haft Vagn til vores fest og helt igennem en god aften, og alle gæster roste musikken, fordi det var en blanding af gamle og nye melodier. Så kan varmt anbefales.

Anmeldt af Jens Peter Olsen d. 12. marts 2023

Kontakt Vagn Møller

Kontakt Vagn Møller via formularen her, så vil Vagn Møller vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.