Vidar Regiment

Vidar Regiment

Prisniveau

Kr. 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

Hver foredragsholder holder som udgangspunkt 1 foredrag pr dag, så vi forsøger at tilpasse det jeres skema, og bliver gerne det ekstra til at svare på spørgsmål

Profil

Vidar Regiment er en nødhjælps organisation, primært bestående af danske soldater og veteraner , der hjælper hvor de kan , og hvor det giver mening, samtidig med at vi igennem nødhjælpen, hjælper de deltagende veteraner tilbage til livet og genantænder deres indre glød.

Igennem denne profil vil vi tilbyde Unikke foredrag om vores nødhjælpsmissioner, indsats og oplevelser fra fronten i Ukraine.

Vidar Regiment hjælper med Nødhjælp til indledningsvis Ukraine, hvor vi har befundet os siden starten af krigen i februar 2022, hvor danske veteraner og soldater startede med at gå sammen om at hjælpe, ved at donere deres eget indkøbte militære udrustning, såsom fragmentationsveste,hjelme, støvler, div tasker, og meget mere, som vi leverede ved hoveddøren i Kiev, på et tidspunkt hvor ingen andre turde krydse grænsen.
Ukrainerne blev så begejstret over vores indsats at de blev ved med at stille os opgaver, og derved blev Vidar Regiment skabt.

Vi har sidenhen leveret tons af nødhjælp, militær udstyr, biler, førstehjælpsudstyr, ambulancer og meget mere, samt hjulpet med evakuering af ukrainere, bygget felthospitaler, samt hjulpet danske krigere, for ganske få midler, og brugt rub og stub vi fik ind på nødhjælpen.

Vi er repræsenteret her, som en måde til at skaffe penge til sagen, samt formidle vores unikke historier..
hvert Foredrag koster 10.000,- samt en kraftig opfordring til at donere et valgfrit beløb yderligere.
Vi tilbyder hver foredragsholder optil 2.500,- af beløbet, men mange vælger at frasige sig beløbet så alt går til vores nødhjælp.

Vores foredragsholdere
1. Finskytten "Misha" -
"Misha" har et menneskeliv fyldt med erfaringer som finskytte fra både det danske forsvar, og det private. Da krigen i Ukraine startede følte han en stor uretfærdighed var sket og følte et ansvar til at gøre noget, men det var især synet af hans far der sad og græd foran TVet, imens nyhederne viste de russiske kampvogne køre over grænsen til Ukraine, som fik "Misha" til at tænke "nogen må gøre noget..... JEG må gøre noget" . Siden har "Misha" været en torn i siden på russerne, og er både havnet på den russiske dødsliste, og sågar fået en dusør på hans hoved, fordi han har været så effektiv i at stoppe Russernes fremmarch, med sine unikke skydefærdigheder.

Kontakt Vidar Regiment

Kontakt Vidar Regiment via formularen her, så vil Vidar Regiment vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.