Voicing

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Voicing

Prisniveau

Kr. 3.000 - 8.500

Hjemby

Profil

Rytmisk a capella kor bestående af 15 dygtige sangere. Vi har et bredt og varieret repertoire og sammensætter et program, som passer til dit formål. Vi optræder til alle former for events, som f.eks. bryllupper, fødselsdage, jubilæer og konferencer. Vi tager gerne imod specialønsker. Kontakt os for pris.

Voicing er et ambitiøst rytmisk voksenkor med base i Aarhus. Vi lægger vægt på den fede klang og de unikke arrangementer, som gør et nummer til noget særligt. Alt fremføres a capella, og da vi optræder uforstærket, kan vi stille op de fleste steder.

Voicing optræder i mange forskellige sammenhænge, og vi har med stor succes givet koncerter bl.a. på Salling Rooftop og i Musikhuset Aarhus.

På repertoiret er kunstnere som Tina Dickow, Fleetwood Mac, Katinka og Pink Floyd, og alt er arrangeret specielt til koret.

Julen er Voicings højsæson for koncerter, hvor de både har optrådt med kirkekoncerter i det meste af Jylland og som juleindslag hos DSB. Repertoirets julesektion indeholder både danske salmer, julesange, kalendersange og engelske carols.

Priseksempler:

Private events fra 3000 kr.
Firmaevents fra 4000 kr.
Koncert 40 minutter 6500 kr.
Koncert 60 minutter 8500 kr.

Kontakt Voicing

Kontakt Voicing via formularen her, så vil Voicing vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.