Voicing

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 10 timer

Voicing

Prisniveau

Kr. 3.000 - 8.500

Hjemby

Varighed

Alt fra et enkelt nummer til en hel koncert

Profil

Rytmisk a cappella kor bestående af 15 dygtige sangere. Vi har et bredt og varieret repertoire og sammensætter et program, som passer til dit formål. Vi optræder til alle former for events, som f.eks. bryllupper, fødselsdage, jubilæer og konferencer. Vi tager gerne imod specialønsker, kontakt os for pris.

Voicing er et ambitiøst rytmisk voksenkor med base i Aarhus. Vi lægger vægt på den fede klang og de unikke arrangementer, som gør et nummer til noget særligt. Alt fremføres a cappella, og da vi optræder uforstærket, kan vi stille op de fleste steder. Har du kun plads til et mindre kor, kan det også lade sig gøre.

Voicing optræder i mange forskellige sammenhænge, og vi har stor koncerterfaring fra f.eks. Salling Rooftop, Aarhus Domkirke og Aarhus Musikhus. Vi giver både almindelige koncerter, hvor vi typisk sammensætter et program over et tema, og julekoncerter, hvor vi synger både julesalmer og -sange, engelske carols og kalendersange.

Vores repertoire indeholder kunstnere som f.eks. Prince, Tina Dickow, Fleetwood Mac, Katinka, og Pink Floyd, og vi udvider hele tiden med nye spændende arrangementer. Vi kan også synge det nummer, du drømmer om, det skal bestilles senest tre måneder, inden vi skal optræde med det og betales ved aftalens indgåelse. Det koster 1000 kr. per nummer.

Priseksempler:

Private events fra 3000 kr.
Firmaevents fra 4000 kr.
Koncert 40 minutter fra 6500 kr.
Koncert 60 minutter fra 8500 kr.

Tilbud i 2024
Koncerter: 60 minutter fra 7500 kr., hvis koncerten afholdes i april, maj eller juni
Julekoncerter: 60 minutter fra 7500 kr. hvis aftalen indgås inden 1.7.

Musikafspiller

  1. 00:00 Josephine
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbTJOIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--8380228cbeed61475a056eb574b8d3dc52242d04/Josephine_210826.mp3?5722816

Videoklip


Anmeldelser ( | af Voicing: 4,5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Fremragende koncert med koret Voicing i Feldballe Kirke februar 2023

Ved koncerten, i en fyldt Feldballe Kirke, fremførte Voicing musiknumre fra et meget varieret repertoire med stor sikkerhed, vellyd, dynamik og nærvær. Det er dejligt at overvære en koncert, hvor koret ikke er hæmmet af tunge ”kormapper”, men er i bevægelse, smiler og har øjenkontakt med hinanden og med publikum.
Korets repertoire spændte vidt, Fleetwood Mac, Beatles, Teitur, Joni Mitchell, TV2, Stevie Wonder m.m., og samtlige numre fremførtes i nogle spændende arrangementer både på det rytmiske plan og ikke mindst i relation til harmoniernes sammensætning i de enkelte numre.
Alt i alt en korkoncert, hvor folk gik smilende og opløftede hjem, efter en times kormusik på et særdeles højt niveau.
Jeg kan i øvrigt varmt anbefale at gå på opdagelse i lydeksemplerne fra korets repertoire.

Anmeldt af Mogens Michelsen d. 24. februar 2023
4
1
5

Super god oplevelse

Voicing var meget professionelle og imødekommende at arbejde med. De sørgede for at det hele spillede og sang virkelig godt. Jeg kan varmt anbefale dem til underholdning af enhver art.

Anmeldt af Frederik Overgaard Hansen d. 21. maj 2024

Kontakt Voicing

Kontakt Voicing via formularen her, så vil Voicing vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.