What tha Fox!

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

What tha Fox!

Prisniveau

Kr. 8.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 60 min.

Profil

What Tha Fox! spiller den seje puddelrock fra 80'erne samt en skovlfuld Grunge og alternativ metal fra 90'erne. Navnet er en hyldest til multikunstneren Samantha Fox som dengang gjorde sig bemærket indenfor både side 9 pinups og musik (hvem husker ikke "Touch me"?). Vi spiller ALTID i tights, Samantha Fox Tshirts, langt Garn og med attitude ikke set skarpere siden Alice Cooper på SMUK fest 2005! Hvis du har har brug for et "trip down memory ROCK Lane" så er det OS du skal have fat i...PUNKTUM.

Vi er fire mastadonter af mandfolk fra Aarhus i vores bedste alder (38-48år) som har gode minder fra dengang langt hår, ondt i nakken af headbanging, Brandbil drinks og øl gemt i busken udenfor spillestederne var dagens orden. Den er den oplevelse vi gerne vil give DIG og din fest. Vores sætliste er under evig forandring og optimering men pt står den på generøse skovlfulde af ACDC, DAD, Nirvana, The Offspring samt rockede udgaver af numre fra Madonna, Samantha Fox, Sabrina, AHA osv...
Ergo en Rock potpourri der skaber glæde og energi til enhver lejlighed. Prøv det og du bliver også "addicted";-)

Kontakt What tha Fox!

Kontakt What tha Fox! via formularen her, så vil What tha Fox! vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.