Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Wipeout

Prisniveau

Kr. 7.000 - 12.500

Hjemby

Områder

Profil

Giv dine gæster en oplevelse, som de med garanti ikke har fået før.
Wipeout spiller surf og Hawaii musik, der giver publikum en troværdig og original oplevelse af, både at være til et ægte beachparty i 1960'erne, og medvirkende i en Tarantino Film.
Bandet tilbyder musik af høj kvalitet, og giver altid publikum en god og festlig aften.

Læs mere...

Mere om Wipeout

Skal du holde temafest, fødselsdag, bryllup, julefrokost eller firmafest, så er Wipeout et godt og festligt valg. Bandet tilbyder løsninger til alle former for arrangementer og kan tilpasses alt efter behov. Hvad end det er festlig dansemusik, behagelig dinner musik, eller et underholdende indslag , står Wipeout klar til at give dine gæster en sjov, underholdene og uforglemmelig aften.

Wipeout spiller musik af kunstnere som The Surfaris, The Chantays, Dick Dale and his Del-Tones, Beachboys, The Shadows mfl.
Orkestret spiller en blanding af instrumental og vokal musik, og du bliver med sikkerhed henkastet til en sandstrand med Elvis i den ene hånd og Link Wray i den anden.
Bandet består udelukkende af professionelle musikere med mange års erfaring, så du kan føle dig 100 % sikker på at få et kvalitetsprodukt for pengene.

Kontakt meget gerne for yderligere info og en præcis pris til dit arrangement.

Surfs up!
Wipeout

Kontakt Wipeout

Kontakt Wipeout via formularen her, så vil Wipeout vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.