Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Prisniveau

Kr. 4.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

3 x 45 minutter

Profil

IKKE BARE TO AKUSTISKE GUITARER!

Dynamisk duo er kun et fattigt udtryk, når vi skal præsentere bandet 2½.På trods af kun to bandmedlemmer er vi ikke bange for at tage fat på artister og sange, som er indspillet af store bands med mange musikere.

Vi finder essensen og om-arrangerer numrene, så de passer til vores line-up, der består af:- De TO: (Christian og Peter) samt

- Den HALVE (vores dygtige virtuelle trommeslager)Resultatet er musik for alle aldre, når 2½ spiller op til fest med musik fra de sidste otte årtier.


Guitar, bas, klaver, orgel, strygere, synth, effekter, en formidabel vokal samt et solidt rytmearrangement bliver kyndigt anvendt for at levere sange, som alle kan synge med på.Duoen leverer således musik svarende til et komplet band - men til en langt lavere pris.Dertil kommer masser af lys og effekter, der sætter prikken over i'et, hvis din fest skal op på den helt store klinge.

Kontakt 2½

Kontakt 2½ via formularen her, så vil 2½ vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.