2alive

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

2alive

Prisniveau

Kr. 4.800 - 13.000

Hjemby

Områder

Varighed

3 til 7 timer

Profil

Hvis du kan lide classic pop & rock fra 80érne og frem til i dag, så er 2alive det helt rigtige lille band for dig! Hits fra dengang mor var dreng og frem til nu. Så bare put iPad'en i skuffen og sæt soundboxen på standby....her får du "The real deal" med pop & rock som vor mor lavede den!

Under en middag eller en reception, er musik ofte lydtapet. 2alive har nøje udvalgt nogle særdeles lyttevenlige numre, både instrumental og med vokal, til deres diner sæt. Numrene de spiller, er alt lige fra kendte klassikere, over stille ballader og til helt nye hits.
Det er vigtigt for 2alive, at lyden under middagen er i et behageligt niveau, så man kan tale sammen. Alligevel oplever de ofte, at folk lige stikker ”lyttelapperne” ud og sidder og nyder musikken sammen med maden. 2alive bruger også middagen til at give en indikation af, hvad det er for et publikum de står over for og hvilke numre der skal vælges til dansemusikken.

2alive’s sætlister med dansemusik er tilrettelagt med hovedvægt på hits fra 80´erne, 90érne og frem til i dag. Med den helt rigtige 80ér lyd og et repertoire som består af super dansevenlige numre.

Du ”risikerer” at opleve numre med Tobias Rahim, Ray-Dee-Ohh, Dodo & The Dodos, Gasolin, Stones, Gloria Gaynor, Justin Timberlake, Roxette og mange andre kunstnere. Kendetegnende for alle de hits der bliver spillet er, at de er bredt kendte, så det er nemt for alle at skråle med. 2alive har naturligvis en del 80’er og 90’er-numre, som KUN en kvindelig sanger bør synge.

Find vores demoer på: https://www.123festmusik.dk/jka
....WHAT YOU HEAR IS WHAT YOU GET!😎

Kontakt 2alive

Kontakt 2alive via formularen her, så vil 2alive vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.