Flow & Green

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Flow & Green

Prisniveau

Kr. 5.000 - 15.000

Hjemby

Varighed

vi spiller så længe du/i ønsker! - alt fra koncerter af en halv time til helaftensarrangementer!

Profil

Duoen Flow & Green blev dannet i 2011 og udmærker sig ved deres flotte klange og en anderledes tilgang til covermusik.
Duoens repertoire består af over 300 numre som hovedsageligt er sange fra verdens hitlister gennem de sidste 25 år, men strækker sig også til gamle klassikere. Duoen spiller gerne sang efter dit valg, hvis ønskerne bliver fremsendt et par uger før selve festen.

Flow & Green består af musikerne Lasse Wingreen og Troels Fløe der begge arbejder som komponister og lyddesignere til dagligt. Lasse spiller guitar og synger mens Troels står for sang og perkussion.
Flow & Green kan både arrangeres som et kort indslag i forbindelse med f.eks. en vielse eller en reception, eller til dinner/dans alt efter dit ønske.

Musikafspiller

  1. 00:00 København
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdlFCIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--3c4dea470abc695f612e39f3b035a359a80727e6/UligenumreKobenhavn.mp3?5728804

Videoklip


Anmeldelser ( | af Flow & Green: 5,0 ud af 5 baseret på 20 anmeldelser )

5
1
5

Thumbs Up fra gæster, køkkenpersonale og os selv :)

Flow & Green spillede til min kones 50 års fødselsdag. Vi fandt dem på Eventzonen og kunne rigtig godt lide de uploadede videoer. Vi fandt lidt flere videoer på YouTube. Flow & Green lyder lige så godt som på videoerne. De har deres egen lyd og flere egne fortolkninger som er ret fede. Der var en meget fin balance mellem at vores gæster sad og lyttede (vippede med) og indtog dansegulvet. Vi blev spurgt om musikønsker op til festen men valgte at begrænse det og lade Flow & Green mærke efter på dagen. Det virkede godt bl.a. fordi vores gæster ikke var nærige med musikønsker og ønskerne blev efterlevet. Skulle vi have gjort det om - havde vi booket Flow & Green igen.

Anmeldt af Ole Kimose d. 8. oktober 2021
5
1
5

Et super festeligt indslag til vores fest

Vi havde fornøjelsen af, at have Flow & Green til at spille til vores fest. De kommer ind fra gaden og inden for kort tid strømmer det ene akustiske nummer ud af højtaleren efterfulgt af det næste. Ikke noget fis bare hyggeligt musik. Det var super festligt og de var med til at skabe en fantastisk god stemning. Så alt i alt perfekt.

Anmeldt af Søren Bruun d. 24. februar 2020

Kontakt Flow & Green

Kontakt Flow & Green via formularen her, så vil Flow & Green vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.