Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

Flow & Green

Prisniveau

Kr. 5.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

vi spiller så længe du/i ønsker! - alt fra koncerter af en halv time til helaftensarrangementer!

Profil

Duoen Flow & Green blev dannet i 2011 og udmærker sig ved deres flotte klange og en anderledes tilgang til covermusik.
Duoens repertoire består af over 300 numre som hovedsageligt er sange fra verdens hitlister gennem de sidste 25 år, men strækker sig også til gamle klassikere. Duoen spiller gerne sang efter dit valg, hvis ønskerne bliver fremsendt et par uger før selve festen.

Læs mere...

Mere om Flow & Green

Flow & Green består af musikerne Lasse Wingreen og Troels Fløe der begge arbejder som komponister og lyddesignere til dagligt. Lasse spiller guitar og synger mens Troels står for sang og perkussion.
Flow & Green kan både arrangeres som et kort indslag i forbindelse med f.eks. en vielse eller en reception, eller til dinner/dans alt efter dit ønske.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Flow & Green: 4,9 ud af 5 baseret på 18 anmeldelser )

5
1
5

Sindsygt godt!

Hvis vi havde den mindste tvivl om hvorvidt de to kunne spille op til dans efter middagen til vores bryllup, blev den tvivl gjort fuldt ud til skamme.
Troels og Lasse gjorde det sindssygt godt både før, under og efter middagen - langt langt væk fra suppe-, steg- og is-musik men i stedet et perfekt akustisk soundtrack til en kæmpe dag hvor der ikke er plads til middelmådighed.
Desuden et par sympatiske fyre med dybde og kvalitet i alle retninger, ikke mindst med tanke på musikken.
De varmeste anbefalinger herfra.

Anmeldt af Morten Jørgensen d. 22. oktober 2019
5
1
5

Fantastisk!

De skønne herrer spillede til vores bryllup, både under middagen og til festen om aftenen og leverede et fantastisk stykke arbejde. Skøn musik som passede til stemningen og tog gerne imod ønsker, samt hjalp med musikalske indslag i løbet af aftenen. Vi kunne ikke have ønsket noget bedre, kun ros og gode anbefalinger herfra!

Anmeldt af Mette Green Krarup d. 6. august 2018

Kontakt Flow & Green

Kontakt Flow & Green via formularen her, så vil Flow & Green vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.