Afrikansk drumming and Dans Group

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Afrikansk drumming and Dans Group

Prisniveau

Kr. 1.000 - 100.000

Hjemby

Områder

Varighed

45 - 60

Profil

Med hundredvis af shows i Danmark tror jeg, at jeg og min gruppe har det, der skal til for at gøre jeres event uforglemmeligt. Vi har fået nogle anmeldelser fra mine kunder på vores Facebook-side. Du bør tjekke dem ud 😊! Anyways du behøver ikke at booke hele gruppen, hvis du er på et lavt budget, vi skal tale om din begivenhed, og vi vil give dig det bedste tilbud, bedste tilbud uanset hvad!

Med mere end 15 års sceneerfaring har vi været i stand til at sætte smil på millioner af mennesker ansigt - Vi har været i stand til at give en uforglemmelig oplevelse til millioner af mennesker - Vi ved dette, fordi vi har talt med tusindvis af publikum fra de fire hjørner i landet. Vi vil meget gerne give den samme oplevelse til dig og dit publikum også.

Vi kan optræde ved alle mulige arrangementer; Nedenfor er nogle få eksempler på arrangement, du kan booke os til, vi kan skrive dem alle.

Polterabend

Julefrokost

Fødselsdagsfest

Konfirmationsfest

Arrangement arrangement begivenhed

Virksomhedens åbningsceremoni/fest

Husets åbningsfest

Festivaler

Baby showering

Overraskelsesfest

Vi glæder os til at komme og optræde til jeres eventarrangement!

Vi ser frem til at høre fra dig om ethvert budget, vi mener ethvert budget - Bare send din anmodning og lad os tale.

Hilsen

Afrikansk trommespil og Dans Group

Kontakt Afrikansk drumming and Dans Group

Kontakt Afrikansk drumming and Dans Group via formularen her, så vil Afrikansk drumming and Dans Group vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.