Æ Holm

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Æ Holm

Prisniveau

Kr. 3.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

45 min. eller efter kundens ønske

Profil

Skal du have et godt grin, dialekt og en der kan fylde en sal med sang, så det gjalder? Så er det Æ Holm, du skal booke til din næste fest. Barstol, Guitar, Viser og sjove oplevelser fra et langt liv. Underholdningen henvender sig mest til den ældre generation men alle aldre der forstår den underdrevne vestjyske lune kan få sig et godt grin. Var med i X Factor 2019 hvor han imponerede dommerne med sin dialekt.

Underholdning i topklasse som alle kan tåle at høre. Ingen platte vittigheder og gøren nar af andre. Over 40 år på banen. Har optrådt over hele landet. Har prøvet alt fra koncerter, firmafester store og små samt masser af private fester fra Bryllup fødselsdage konfirmationer OSV.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Æ Holm: 4,8 ud af 5 baseret på 34 anmeldelser )

5
1
5

Konfirmation

Han var god og dygtig til at underholde og få publikum med. Underholdningen gik rent ind hos alle og især konfirmanden 👍🏻😂

Anmeldt af Henny Mogensbæk d. 7. maj 2023
5
1
5

Rigtig sjov oplevelse 😂

Æ Holm passede perfekt til vores 2 x 50 års fødselsdagsfest som var lidt utraditionel sat op for de ca 100 gæster. Æ Holm gav en times underholdning som fangede alle. Ikke alle havde lige nemt ved at forstå dialekten 😉 Vi kan varmt anbefale Æ Holm til en anderledes musikalsk oplevelse. Vh Marlene og Tony Pinholt

Anmeldt af Tony Pinholt d. 12. juni 2022

Kontakt Æ Holm

Kontakt Æ Holm via formularen her, så vil Æ Holm vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.