Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 timer

Æ Holm

Prisniveau

Kr. 2.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

30-45 min.

Profil

Skal du have et godt grin, dialekt og en der kan fylde en sal med sang, så det gjalder? Så er det Æ Holm, du skal booke til din næste fest. Barstol, Guitar, Viser og sjove oplevelser fra et langt liv. Underholdningen henvender sig mest til den ældre generation men alle aldre der forstår den underdrevne vestjyske lune kan få sig et godt grin. Var med i X Factor 2019 hvor han imponerede dommerne med sin dialekt.

Læs mere...

Mere om Æ Holm

Har deltaget i X factor 2013 hvor det til super boot Camp. og 2019 hvor det blev til 5 chair disse oplevelser kan indgå i underholdningen hvis det ønskes

Videoklip

Anmeldelser ( | af Æ Holm: 4,8 ud af 5 baseret på 27 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt underholdning

Jeg havde booket Æ'Holm til mine svigerforældres 2x70 års fødselsdag, som en surprise. Kommunikationen med Erik inden var rigtig god og han svarer hurtigt tilbage på henvendelser.
Selve underholdningen var absolut helt perfekt til det nordjyske selskab. Æ'holm er vanvittig sjov, god timing og gode sange. Selv børnene syntes han var god, da han også lavede lidt til dem. Fødselsdags"børnene" var mere end tilfredse. Jeg kan klart anbefale Æ'holm.. Mvh Uni

Anmeldt af Uni d. 17. oktober 2021
5
1
5

Super.

Han gjorde det super, det passede lige til vores arrangement.

Anmeldt af Gurli Vium Kristensen d. 23. august 2021

Kontakt Æ Holm

Kontakt Æ Holm via formularen her, så vil Æ Holm vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.