Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Æ Holm

Prisniveau

Kr. 3.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

45 min. eller efter kundens ønske

Profil

Skal du have et godt grin, dialekt og en der kan fylde en sal med sang, så det gjalder? Så er det Æ Holm, du skal booke til din næste fest. Barstol, Guitar, Viser og sjove oplevelser fra et langt liv. Underholdningen henvender sig mest til den ældre generation men alle aldre der forstår den underdrevne vestjyske lune kan få sig et godt grin. Var med i X Factor 2019 hvor han imponerede dommerne med sin dialekt.

Læs mere...

Mere om Æ Holm

Har deltaget i X factor 2013 hvor det blev til super boot Camp. og 2019 hvor det blev til 5 chair disse oplevelser kan indgå i underholdningen hvis det ønskes

Videoklip

Anmeldelser ( | af Æ Holm: 4,8 ud af 5 baseret på 32 anmeldelser )

5
1
5

Rigtig sjov oplevelse 😂

Æ Holm passede perfekt til vores 2 x 50 års fødselsdagsfest som var lidt utraditionel sat op for de ca 100 gæster. Æ Holm gav en times underholdning som fangede alle. Ikke alle havde lige nemt ved at forstå dialekten 😉 Vi kan varmt anbefale Æ Holm til en anderledes musikalsk oplevelse. Vh Marlene og Tony Pinholt

Anmeldt af Tony Pinholt d. 12. juni 2022
5
1
5

Æ Holm i topform til 65år fødselsdag 5/6/2022

Æ Holm leverede lige præcis det jeg havde forventet. God musik krydret med gode anekdoter fra hans liv. Dertil dialekten, publikum denne aften ville dialekt (Vendelboere).
Æ Holm har en stemme der fylder rummet, virkelig imponerende.
Det var ikke mindre end en kæmpe succes, en event alle vil huske i årene der kommer.
Tak.

Anmeldt af David Lee d. 7. juni 2022

Kontakt Æ Holm

Kontakt Æ Holm via formularen her, så vil Æ Holm vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.