Alder i Nordjylland

Der er desværre ingen kunstnere under Alder i Nordjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen.dk er en portal til booking, som er en af Danmarks største og mest interessante, hvor du kan finde alle væsentlige former for god underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været idéen med denne portal fra begyndelsen, og det indenfor enhver væsentlig kategori, så folk der leder efter den ideelle underholdning & musik, kun skal lede ét sted, uden det fører til yderligere omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor valgmulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra voksentrylleri til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har derudover et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag Eventzonen.dk. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære bookingsystem til underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare et samlingspunkt, hvor kunder og kunstnere kan opnå kontakt. Derfor er der også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din profilside. Har du videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter underholdning til din næste event eller du er entertainer, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...