Alder i Sønderjylland

Der er desværre ingen kunstnere under Alder i Sønderjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

En af landets meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , hvor man kan finde alle relevante former for kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for private, gamle som unge.

Bookingportalens idégrundlag er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så folk som er på jagt efter den perfekte underholdning og musik, kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden at de skal betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet portalen der samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen for at booke dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra komikere til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor mange spændende kategorier, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end portalen, hvor entertainere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har i tillæg et stigende antal af personer, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt inden en event eller fest at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres event. Vil du herefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...