Foredragsholdere i nærheden af Gørlev med foredrag om alkohol

23 ÅRS MISBRUG & VEJEN UD!

Foredrag om 23 års misbrug, 13½ år som hjemløs og vejen ud af helvedet.
Støtte til alle deltager også efter foredraget.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil
Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , hvor du finder alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Idegrundlaget for denne bookingportal er at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere så folk, som er på jagt efter den perfekte underholdning og musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, og det uden det resulterer i ekstra omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er den bookingportal, der samler alle mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra close-up trylleri til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af musikere indenfor mange spændende genrer, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag portalen, og han har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære bookingsystem til underholdning, og derudover skal Eventzonen være meget mere end bare samlingspunktet, hvor entertainere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. I tillæg er der også et stigende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter underholdning til din næste event eller fest, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...