Foredragsholdere tæt på Søborg med foredrag om alkohol

Lars Rs

Alkoholiker på afveje og tilbage til livet igen er titlen på mit nye foredrag.
Jeg er en halvtredsårig mand der har fundet det gode liv efter at ...

Hjemby
Dyssegård
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Genshu sake tasting

Sale Galande/Genshu tilbyder sake tastings, som er målrettet større selskaber. Vores sake sommelier er uddannet fra WSET og har erfaring med at la...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Machla

En fortælling om at være barn i en misbrugsfamilie - om at skabe sig et liv på trods.
Sammen kan vi bryde tabuer og den sociale arv.

Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 1.500 - 2.000
Vis kunstnerprofil

23 ÅRS MISBRUG & VEJEN UD!

Foredrag om 23 års misbrug, 13½ år som hjemløs og vejen ud af helvedet.
Støtte til alle deltager også efter foredraget.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil
Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt Danmarks mest spændende og største portaler til booking, hvor man kan finde alle relevante former for underholdning til events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for private, gamle som unge.

Bookingportalens idegrundlag er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere så personer, som er på jagt efter den perfekte underholdning og musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra omkostninger til administration m.v.. Vi er bookingportalen, som samler alle valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi portalen har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra voksentrylleri til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et udvalg af bands indenfor rigtig mange relevante genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem kunder og kunstnere, der er også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Vi har også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når der bookes igennem vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er der også muligheder for forinden at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få video på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres fest eller event. Vil du derefter ikke have betalingsprofilen, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...