Foredragsholdere tæt på Valby med foredrag om alkohol

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Valby med foredrag om alkohol, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Leder du efter en af landets største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen stedet, hvor du finder alle relevante typer underholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Ideén bag bookingportalen er at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere således at personer, på jagt efter fuldendt musik & underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan lede efter det de søger et enkelt sted og uden at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er den bookingportal, der samler valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Vores sortiment dækker fra stand-up komikere til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. I tillæg har vi et stort udvalg af musikere indenfor rigtig mange interessante genrer, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag portalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen være meget mere end bare portalen, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også tilknyttet en blog, hvor man kan finde inspiration til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Desuden er der et community på Facebook, som hele tiden stiger, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes igennem Eventzonen, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade en video til din profil, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...