Alletiders Bedste Juleshow

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

Alletiders Bedste Juleshow

Prisniveau

Kr. 8.000 - 14.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-3 timer

Profil

Et spændende mix af gammelt og nyt. Julemelodioverspillemandskapelmesteren guider Julemanden og Nissefamilien frem til de spændte børn.
Og forventningerne indfries med dans om det flotte juletræ, og alle de uundværlige børnelege under kyndig, børnevenlig instruktion af Julemanden, Mimremor og de ustyrlige nissebørn Julius, Umulius og Uduelius.

Bagefter venter et uforudsigeligt program med lege og konkurrencer for børn fra 0-100 år. Fyldt med overraskelser og glade smil.

Lidt Praktiske oplysninger:
Alletiders Bedste Juleshow kan bygges op i moduler i forskellig størrelse alt efter aftale og behov.

"Small"2 personer / Julemand + Musiker
"Medium"3 personer / Julemand + Nissekone + Musiker

"Large" 5-6 personer / Julemand + Nissefamilie + Musiker

"X-Large" 6-7 personer / Julemand + Nissefamilie + 2 Musikere

Vi har gennem de sidste godt 20 år optrådt ved alle former for julerelaterede arrangementer, såvel ved den traditionelle juletræsfest i firmaet eller foreningen, som ved julefrokosten, kundemødet, produktproduktionen o.a.. Vi har optrådt for ganske små forsamlinger på 20-30 personer og optil 1.800 personer af gangen, i kantinen, sportshallen, butikscentret, plejehjemmet, aulaen, tv-stationen og mange andre steder, hvor formålet har været at sprede det glade budskab om julen og plante lidt smil på alle ansigter. Vi medvirker gerne ved uddeling af godteposer, julegaver o.lgn., og sørger i det hele taget for en rigtig hyggelig julestemning.

Varighed er typisk fra 1-3 timer efter arrangørens ønsker og behov. Vi er i det hele taget yderst fleksible, og målretter gerne vor optræden efter forudgående aftale.

Vore eneste 2 ufravigelige krav er:
1: at der til musikken skal være en lav scene på minimum 2x3 meter med strømstik i umiddelbar nærhed. Scenen er af hensyn til børnenes sikkerhed erklæret for "børnefri zone" og af hensyn til musikerens velbefindende ligeledes "hjernefri zone".

2: I umiddelbar nærhed af lokalet, hvor optræden skal finde sted, skal forefindes separat omklædningslokale i rimelig størrelse for de optrædende.


Vi er disponible alle ugens dage og alle døgnets timer, og medbringer eget komplet anlæg afstemt efter lokale og publikumsantal. Honorar aftales i hvert enkelt tilfælde og er afhængig af antal optrædende og varighed.

Kontakt Alletiders Bedste Juleshow

Kontakt Alletiders Bedste Juleshow via formularen her, så vil Alletiders Bedste Juleshow vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.