En fortryllende historie - Andreas Brunsborg

En fortryllende historie - Andreas Brunsborg

Prisniveau

Kr. 6.000 - 14.000

Hjemby

Områder

Varighed

45

Profil

En 45 minutters underholdende rejse gennem magiens historiske udvikling. Gennem fortællinger og magiske demonstrationer, kommer jeg bl.a. forbi verdens ældste trylletrick, middelaldergøgl på markedspladsen, renæssancens dødsstraf for trolddom, tryllekunst som videnskab i oplysningstiden og slutter af med det moderne menneskes fascination af tankelæsning og aflæsning af kropssprog.
I mit foredrag kombinerer jeg mine to faglige baggrunde; uddannet historielærer og præsident for Magisk Cirkel.

Præsident i Magisk Cirkel: Som formand for Danmarks største trylleforening, ser jeg formidlingen af trylleriets historie som en essentiel del af min formandsrolle. Både i tryllekunsten og alle andre steder i vores verden, står vi på skuldrene af fortidens tanker og begivenheder.

Uddannet historielærer: En livslang kærlighed til verdenshistorien har ført til en uddannelse som historielærer samt fire års erfaring som passionet historieformidler i den danske folkeskole. Jeg elsker at åbne folks øjne op for fortidens betydning for både nutiden og fremtiden.

Underholdende og fængende formidling
Når jeg planlægger og udfører mit foredrag, vægter jeg især forbløffelse og latter højt.
Efter at have oplevet mit foredrag er mit mål, at alle sidder tilbage med en håndfuld aha-oplevelser, fået et stort smil på læberne samt sidder med en masse spørgsmål om, hvad der er muligt og umuligt, som man derefter kan have spændende snakke med sine kollegaer om.
Under foredraget skifter jeg mellem billedunderbygget tale, at udføre magiske effekter samt at vise små videoklips - denne variation hjælper mange med med at fastholde deres koncentrationen, hvilket gør oplevelsen endnu bedre.

Kontakt En fortryllende historie - Andreas Brunsborg

Kontakt En fortryllende historie - Andreas Brunsborg via formularen her, så vil En fortryllende historie - Andreas Brunsborg vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.