Pretotyping: Er din gode idé også en god forretningsidé?

Pretotyping: Er din gode idé også en god forretningsidé?

Prisniveau

Kr. 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

90 min.

Profil

Andreas er CEO og Partner i Agile Squad - et full stack service design agency. Andreas har en baggrund som cand.scient. i service system design fra Aalborg Universitet. Derudover har Andreas praktisk erfaring med service design og forretningsudvikling fra startups til offentlige institutioner, med et primært fokus på digital innovation.

Andreas har rådgivet 50+ tech startups, samt en række globale brands, omkring service design og digital produkt- og forretningsudvikling.

Pretotyping: Er din gode idé også en god forretningsidé?

Antal deltagere: 10-15

Pretotyping har vakt interesse verden over, ved effektivt at afklare om gode idéer også er gode forretningsidéer. Vi ser i dag en tendens til, at idéer bygges uden at valideres i markedet. Det resulterer i store ressourcespild. Vi bør derfor i stedet spørge os selv, om det er det rigtige vi bygger, før vi bygger det rigtigt.

Vi forelsker os hurtigt i vores nye idé. Derfor bliver vi let desperate efter hurtigt at få vores idé til at blive virkelighed. Vi glemmer at teste og validere idéen i den tidlige udviklingsfase, måske i frygt for, at vi må give slip, fordi idéen viser sig ikke at være en sund forretningsidé.

Når vi bygger i blinde, uden reelt at validere vores idéer i markedet, går en masse arbejdskraft og penge ofte til spilde. Det viser sig desværre først når vi tester det færdige produkt, og opdager, at det ikke bærer nogen forretning med sig. Derfor er det væsentligt, hurtigt og effektivt, at teste sin idé via pretotyping.

På den måde sikrer vi, at vi bygger det rigtige, før vi bygger det rigtigt.

I dette foredrag gives en introduktion til pretotyping som effektiv markedsvalidering. Foredraget vil hertil præsentere en række konkrete eksempler og værktøjer, til hurtigt og effektivt at markedsvalidere idéer med en minimal investering af tid, penge og andre ressourcer.

Foredraget afklarer forskellen mellem pretotyping og prototyping, samt hvor og hvornår i processen de bruges og hvordan de komplimenterer hinanden.

Gå til markedet med et startup mindset, få en ny forståelse for innovation og lær at bygge den rigtige forretningsidé, før I bygger den rigtigt.

Kontakt Pretotyping: Er din gode idé også en god forretningsidé?

Kontakt Pretotyping: Er din gode idé også en god forretningsidé? via formularen her, så vil Pretotyping: Er din gode idé også en god forretningsidé? vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.