Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 9 dage

ANGI's Treasure Songs

Prisniveau

Kr. 5.000 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

2-3 sæt á 45 min

Profil

Musikalsk duo koncept der leverer hele pakken til enhver festlig lejlighed til både middagen, hygge, dans og kræs for musikelskerne.

Læs mere...

Mere om ANGI's Treasure Songs

ANGI's Treasure Songs er en musikalsk fusion af sangerinde /musiker Gine Bryld og bassist/korsanger Anette Pihl. De er begge veletablerede musikere på den danske musik scene med såvel musikudgivelser som utallige koncerter på CV’et i ind- og udland i en bred skare af genrer, som tilsammen involverer rock, pop, latino, bigband, jazz, soul og funk i såvel original som cover projekter.

Gine Bryld har en årrække lagt sin energi i sangskrivning og soulfyldt pop originalmusik som sangerinde og med guitaren eller klaveret som akkompagnement. Hun mødte i den forbindelse Anette Pihl, der med sin musikuddannelse fra Manchester og erfaring fra bl.a. latino band som bassist og korsanger bragte sin musikalske sans for detaljer og det fede groove ind i et frugtbart kreativt samarbejde igennem flere år.
Dette ledte i 2019 til starten af et nyt cover koncept af de to musikere, hvor de udvælger deres favorit sange og fortolker dem med fokus på den gode melodi, lækre harmonier, masser af groove og soulfull feeling.

Som duo koncept leverer de to hele pakken til enhver festlig lejlighed til både middagen, hygge, dans og kræs for musikelskerne.

Kontakt ANGI's Treasure Songs

Kontakt ANGI's Treasure Songs via formularen her, så vil ANGI's Treasure Songs vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.