Ann & Aberne

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Ann & Aberne

Prisniveau

Kr. 8.000 - 13.000

Hjemby

Områder

Varighed

efter aftale

Profil

Ann & Aberne tilpasser showet, så det overholder myndighedernes covid19 anvisninger og afstandskrav. Vi ved hvad der skal til for at skabe glæde og inddrage publikum når de spiller legende og levende musik for alle. Der er altid gang i hele kroppen og udsigt til smil på læben , når Ann & Aberne optræder for børn og andre mennesker. Siden orkestrets start er det blevet til mere end 400 koncerter for store og små rundt i landet.

Legende og levende musik for store og små!
Bandet sætter børn, forældre og bedsteforældre i gang med at danse, klappe og synge. Vi overholder myndighedernes covid19 anvisninger om afstand.
Der er altid gang i hele kroppen og udsigt til smil på læben, når Ann & Aberne optræder. Musikken er oppe på den høje klinge med skæg, ballade og gode historier.

Ann & Aberne spiller sange som ikke bare skal lyttes til, men som også indbyder til leg og gætterier, kreativitet og fantasi. Koncerten byder på en aktiv dialog mellem børn og orkester på gulv og scene.
På bandets 5 CD-udgivelser har Ann & Aberne formået at lave en stribe iørefaldende sange, der rammer børnene, og beskriver deres virkelighed og hverdag. Musikken er rock, reggae og pop.
"Når børnene gi'r den gas til vores koncerter, smitter det af på os alle. Og jeg synes det er for skægt at hoppe højt”, siger Ann, der er bandets frontfigur og sangerinde.
Ann & Aberne har spillet en hav af koncerter på festivaler, til byfester og ved firmaarrangementer, på biblioteker, skoler og i børnehaver rundt i landet i mere end 15 år.

Ann er forsanger og aktiv frontfigur og bag hende er de 3 aber:
- Lars på trommer og percussion - og han slår hårdt!
- Søren på bas og guitar - og han er en anelse streng!
- Aksel på keyboard, som spiller på mange tangenter!

Har de seneste år spillet for; Samsø- og Skagen Festival, DOKK 1 Århus,Slagelse Musikhus, TopDanmark i Århus, Biblioteker i Varde, Hinnerup og Sønderborg, Viva Bolig i Ålborg,Schneider Electric IT i Kolding,Ikast Børnefestival, Grindsted Festuge, Beboerhuset i Brabrand...

Kontakt Ann & Aberne

Kontakt Ann & Aberne via formularen her, så vil Ann & Aberne vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.