Anton Vind

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Anton Vind

Prisniveau

Kr. 1.500 - 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-10 timer

Profil

Pianist - nærværende baggrundsmusik.
Mit navn er Anton Vind, jeg bor i Ry og elsker at underholde med mit klaverspil. Jeg spiller alt fra dansk popmusik, til viser, dansktop, højskolesange og dinnerjazz. Book mig til din fødselsdag, konfirmation, bryllup, reception eller andet arrangement hvor stemningsfuld klavermusik passer ind.

Mit navn er Anton Vind, og jeg er en ung og erfaren pianist fra Jylland. Jeg spiller nærværende baggrundsmusik, og mit repertoire spænder bredt fra dansk popmusik, til viser, dansktop og dinnerjazz. Jeg er en del af Musiktalent Aarhus, og spiller til fødselsdage, alle slags bryllupper, konfirmationer, jubilæer, receptioner og alle andre arrangementer, hvor der er brug for stemningsfuld klavermusik.

Hvis der ikke er et klaver, hvor du holder dit arrangement, så kan jeg selv medbringe keyboard, højtaler m.m.

Den første time jeg spiller koster 1500kr derefter koster det 1000kr i timen. Så hvis dit arrangement skulle trække ud så bliver jeg gerne en time eller to mere. Jeg spiller normalt ikke til dans, men hvis selvskabet ønsker det kan jeg godt klare et enkelt eller to numre.
Jeg ser frem til at høre fra dig.

Mvh Anton Vind

Videoklip


Anmeldelser ( | af Anton Vind: 5,0 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser )

5
1
5

Det kunne ganske enkelt ikke være bedre

Anton valgte den helt rigtige musik til vores fest og spillede perfekt til de danske sange, vi havde valgt. Ikke kun vi, men gæsterne var imponerede over hans evner.

Anmeldt af Ole Lauridsen d. 18. februar 2024
5
1
5

Musik til fødselsdag

Anton Vind spillede fantastisk hyggelig musik til min fødselsdag. Stor ros fra alle gæsterne. Musikken var under en buffet og til indslag (sange). Afpassede lyden så smukt, så god mulighed for snak gæsterne imellem. Anton Vind så også de små gæster, og gav lidt numre for dem - flot.
Vi var meget tilfredse.

Anmeldt af Bodil Meineche d. 22. januar 2024

Kontakt Anton Vind

Kontakt Anton Vind via formularen her, så vil Anton Vind vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.