Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Anton Vind

Prisniveau

Kr. 1.500 - 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-10 timer

Profil

Pianist - nærværende baggrundsmusik.
Mit navn er Anton Vind, jeg bor i Ry og elsker at underholde med mit klaverspil. Jeg spiller alt fra dansk popmusik, til viser, dansktop, højskolesange og dinnerjazz. Book mig til din fødselsdag, konfirmation, bryllup, reception eller andet arrangement hvor stemningsfuld klavermusik passer ind.

Læs mere...

Mere om Anton Vind

Mit navn er Anton Vind, og jeg er en ung og erfaren pianist fra Jylland. Jeg spiller nærværende baggrundsmusik, og mit repertoire spænder bredt fra dansk popmusik, til viser, dansktop og dinnerjazz. Jeg er en del af Musiktalent Aarhus, og spiller til fødselsdage, alle slags bryllupper, konfirmationer, jubilæer, receptioner og alle andre arrangementer, hvor der er brug for stemningsfuld klavermusik.

Hvis der ikke er et klaver, hvor du holder dit arrangement, så kan jeg selv medbringe keyboard, højtaler m.m.

Den første time jeg spiller koster 1500kr derefter koster det 500kr i timen. Så hvis dit arrangement skulle trække ud så bliver jeg gerne en time eller to mere. Jeg spiller normalt ikke til dans, men hvis selvskabet ønsker det kan jeg godt klare et enkelt eller to numre.
Jeg ser frem til at høre fra dig.

Mvh Anton Vind

Videoklip

Anmeldelser ( | af Anton Vind: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt dinnermusik

Til Silkeborg Ny Teaters årlige fest for egne medlemmer leverede Anton Vind diskret klavermusik under hele middagen. I flere timer satte Han ikke en eneste finger forkert på tangenterne. Stor ros fra alle deltagere. En hyggelig, smilende, diskret person, som vi varmt kan anbefale.

Anmeldt af Jørgen Kongsbak d. 8. marts 2020
5
1
5

Super god

Anton Vind har en rigtig god måde at bidrage til en hyggelig dag. Han har et bredt sortiment af musik. Han holder øje med publikum og spiller med tilpas lydstyrke. Alt i alt en rigtig dygtig person.

Anmeldt af Helle Kræmmer d. 9. februar 2020

Kontakt Anton Vind

Kontakt Anton Vind via formularen her, så vil Anton Vind vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.