Book foredrag om arbejdsmiljø tæt på Birkerød her

4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, der er blandt landets største og mest spændende, hvor man kan finde alle betydelige typer god underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Ideén bag bookingportalen er at skabe samlingspunktet for interessante entertainere indenfor alle væsentlige kategorier, så personer der leder efter den helstøbte underholdning & musik, kun skal lede ét sted, uden det resulterer i ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker kunstnere hos os.

Vores sortiment strækker sig fra klovne til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. I tillæg har vi et udvalg af bands og musikere indenfor mange genrer, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. At skabe landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være portalen mellem entertainer og kunde, men har også tilkoblet både YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen har også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt forinden at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever stigende interesse. Senere giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter god underholdning til din næste fest eller du er en entertainer, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...